Oyun oynamak için telefon önerisi

Infinix duydum bu sıralar ha bir de Xiaomi'nin k serisi ile t serisinde işlemci olarak hoş oyun deneyimi sunar.

Hocam Redmi K serisi ve Mi T serisi zaten oyun odaklı bir seri. Dediğiniz gibi hoş bir deneyim sunar ancak konu sahibi bütçe belirtmemiş. Bu yüzden öneri yapmak çok zor.
 
Note serisi günlük kullanım için, alınmamalı.
F4 ve X6 Pro oyun için kullanılabilir. F4 yerine yurt dışı F4 GT alınabilir. SD 8 gen1 var, gönül isterdi ki 8+ gen 1 olsun. 8 gen 1 kronik bir işlemci ama üzmez.
Redmi Note 11 Pro+ gündelik kullanım için alınabilir bir cihaz. Gerek şarj hızı gerek tasarımı olsun ön plana çıkıyor. Kamerası da bütçesindeki cihazlardan geride kalmıyor.
 
Konuyu tekrar okuyun lütfen hocam. Gündelik kullanım denmemiş.
Aradaki virgülü farketmemişim, pardon. Gündelik kullanıma uygun değil dediniz sandım. Arkadaşın 10.000₺ civarı bir bütçesi varsa bu bütçede işlemci olarak en güçlü cihaz Redmi Note 11 Pro+ olur. Tabii bütçe yükselirse farklı seçenekler var.
 
Aradaki virgülü fark etmemişim, pardon. Gündelik kullanıma uygun değil dediniz sandım. Arkadaşın 10.000₺ civarı bir bütçesi varsa bu bütçede işlemci olarak en güçlü cihaz Redmi Note 11 Pro+ olur. Tabii bütçe yükselirse farklı seçenekler var.

2. el ve yurt dışı tercih eder ise seçenekler artar ve daha iyi olur hocam. Konu sahibi bütçe belirtir ise çok daha iyi olacak.
 
2. el ve yurt dışı tercih eder ise seçenekler artar ve daha iyi yine hocam. Konu sahibi bütçe belirtir ise çok daha iyi olacak.
Evet, tabii. Düşük bütçede sıfır olarak alacağı bir cihazdan yüksek oyun performansı beklemesini önermem. Dediğiniz gibi hocam, bütçe belirtilirse daha sağlıklı bir şekilde öneri yapabiliriz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı