Oyun Oynamak ve Twitch Yayını için 3000 TL'ye GTX 760 CW i5 4690K Sistem Toplama

o zaman yanlış seçim yapmışım ben ileride bir tane daha gtx 760 alırım sli yaparım düşüncesi ile gtx 760 almıştım yeni sistemime deseniz ya yanlış seçim yapmışım :(

@Furkan Muhammet Çınar Hayırlı olsun şimdiden, ancak yurtdışından Türkiye'ye elektronik eşya getirmekle ilgili prosedürleri iyice araştırmanı öneririm. Türkiye'de artık her şey gücü elinde bulunduran kişilerin insiyatifine kalmış durumda, çekindiğim için yıllardır yurtdışından ürün getirtemiyorum. Çünkü gümrükteki memurlar kafalarına göre ya da kendi ihtiyaçlarına göre sudan sebeplerle ürünleri ceplerine atıyorlar. Buna kendim şahit oldum. İşin daha da sinir bozucu olan tarafı, hukuki olarak yapmam gereken her şeyi yapmama rağmen sonuç benim aleyhime çıktı.

Senin durumunda bu pek olacak bir şey değil, ancak bilgisayarı ülkeye sokarken bir "vergi" (haraç diyelim) ödemeni isteyebilirler. Düşük fiyatlı ürünlerde bu sıkıntı değil, ancak konu yüksek fiyatlı ve boyut olarak da ufak olmayan bir ürün olunca durum değişebilir.

vergi olabilir fazla bir vergi sanmıyorum.. bide sırt çantamda getirecem sürekli yanımda olacak. bakalım neler olur kafadaki tek soru ? garantisi bir şey olduğunda garantisi türkiyede geçerli olurmu msi vs vs ..

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı