Oyun Oynamak ve Twitch Yayını için 3000 TL'ye GTX 760 CW i5 4690K Sistem Toplama

İşlemci ve ekran kartı bizzat müşterilerde kullanmış olduğum ürünler. İkisi de iyi seçimler, RAM'lerin CL10 olması biraz kötü, CL9 bulmanı tavsiye ederim. Corsair da kasa ve güç kaynakları konusunda kaliteli üreticilerden biridir, o güç kaynağının da iyi olduğuna eminim.

Kasanın modelini bilmiyorum. Üst tarafında 2 tane 120mm fan takılacak yuva var mı ona bakman lazım, yoksa kasayı delmen gerekecek ki pek tavsiye etmiyorum. Soğutucu da iyi fakat yüksek devirde fanları biraz sesli çalışıyor.

Seagate SSD hiç görmedim daha, eski Sand Force kontrolcüsünü satın almışlardı ancak performans testleri ve güvenilirliği için forumlara göz atmanda fayda var. Türkiye'de kullanan da alan da hiç görmedim. Anakartın linkini verirsen iyi olur, yanlışlıkla SSD linkini vermişin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı