Oyun Oynarken 2. Monitörde Başka İş Yaparken Oyunu Aşağıya Atma Sorunu

cemkalaur

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Kıbrıs Cumhuriyeti
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar 2 monitörü de bağladım güzelce hiçbir sorunu yok fakat oyundayken Steam arayüzünü açıp (Tab ve Shift ile) diğer monitörde herhangi bir şeye tıkladığımda oyunu aşağıya atıyor. Bunun bir çözümü var mıdır ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sisteminiz nedir mesela? Kullandığınız monitör ve kabloları söylerseniz eğer yardımcı olurken bunları göz önünde bulundururuz. İşletim sisteminiz nedir? Sürücüleriniz güncel mi?

Bunları belirtmediğiniz zaman önümüzü göremeden ilerlemeye çalışıyor gibi oluruz.

Windows 7, donanımlarınıza tam destek vermiyor. Sisteminizi temiz yükseltme veya temiz kurulum ile Windows 10'a geçiriniz. Zira Windows 7'yi geçtim, Windows 8.1'e bile artık destek vermiyoruz. Microsoft bile kesiyor yavaş yavaş.

Hiç uğraşmayın yükselme ile. Buradan Windows 10'u indirin ve USB'ye yazdırın.
Windows 10
İndirirken elinizdeki keye uygun olanı indirin. Kurulum sırasında key isterse elinizdeki Windows 7 keyi ile kurulum yapabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı