Oyun oynarken 87 derece normal mi?

DelphiSly

Decapat
Daha fazla  
Herkese selamlar. En yüksek sıcaklık 87. laptop direk kapanıyor. Artık oyun oynarken bunaldım. Çünkü laptop direk kapanmasının nedenini bilmiyorum.
Soğutucu alsam düzelmez mi? Üç düşüncem var. 1. RAM 2. laptop şarj bataryası.3. sıcaklıktan dolayı. Kararı size bırakıyorum. Düşünceleriniz önemli. Bir tek LoL oynarken kapanmıyor. eFootball fcc ve şimdi footbal Manager 2024. sonsuz teşekkürler.

Oyun çok ağırsa normal olabilir. Laptopu hava alabileceği şekilde koymayı deneyin altına kitap koyun vs. olmazsa soğutucu alabilrisiniz

İnternet üzerinden bilgisayarınızın testlerini inceleyip değerlerini kontrol edin. Eğer normal bir bilgisayarın değerleri sizinkiyle aynı ya da yakınsa, sorun yoktur. Soğutucu alabilirsiniz.

Ayrıca, laptopu düz zeminde kullanıyorsanız, stand işlevi görecek bir şeyler kullanarak hava akışını bozmayın. Oda sıcaklığınız fazla olmamalı, çünkü bu bilgisayarınızın iç sıcaklığını da etkiler.

Herkese selamlar. En yüksek sıcaklık 87. laptop direk kapanıyor. Artık oyun oynarken bunaldım. Çünkü laptop direk kapanmasının nedenini bilmiyorum.
Soğutucu alsam düzelmez mi? Üç düşüncem var. 1. RAM 2. laptop şarj bataryası.3. sıcaklıktan dolayı. Kararı size bırakıyorum. Düşünceleriniz önemli. Bir tek LoL oynarken kapanmıyor. eFootball fcc ve şimdi footbal Manager 2024. sonsuz teşekkürler.
En son ne zaman temizlik yapıldı. Macun değişimi ve temizlikle sıcaklıklar düşürülebilir.

İşlemci 100 derecede oynayan biri olarak normal değil tabi benim ki dahada normal değil : D

Bu arada 87 derece laptop için kendiliğinden kapanacak kadar yüksek bir sıcaklık değil.
Siz yine de sıcaklığı düşürmek için temizlik ve macun değişimi yapın ama sorun başka bir yerde olabilir büyük ihtimalle.

Laptop modelim: ASUS ROG STRIX G614jv ve CPU1 sıcaklık. Garantiye göndermeden halletmek istiyorum. Kapanması cidden anormal. Bayağıdır çekiyorum bu durumu.

Laptop modelim: ASUS ROG STRIX G614jv ve CPU1 sıcaklık. Garantiye göndermeden halletmek istiyorum. Kapanması cidden anormal. Bayağıdır çekiyorum bu durumu.
Dediğim gibi 87 derece, bunun gibi oyun bilgisayarları için kapanacak kadar yüksek bir sıcaklık değil.

Macun değişimi sonrası tekrar kontrol edin. Sorun devam ediyorsa sıkıntı başka bir yerde demek ki.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı