Oyun oynarken Alt Tab atıp CMD açtı

Black_Swordsman

Decapat
Yer
İSTANBUL
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX 6600 AMD RYZEN 4500 MSI Mpg B550 Gamıng Plus KİNGSTON 16 GB
Meslek
ÖĞRENCİ LİSE
Merhaba. Oyun oynarken birden Alt Tab oldu ve CMD Google flan açıldı. Ayarlardan güvenlik kısmına girince tüm korumalar kapalıydı tam açarken korumayı yeniden başlatıldı. PC 7 8 kere böyle oldu anlamadım. İşletim sistemi Windows 11 Pro.

Merhaba. Oyun oynarken birden Alt Tab oldu ve CMD Google flan açıldı. Ayarlardan güvenlik kısmına girince tüm korumalar kapalıydı tam açarken korumayı yeniden başlatıldı. PC 7 8 kere böyle oldu anlamadım. İşletim sistemi Windows 11 Pro.
Hocam malwarebytes veya kaspersky indirip bilgisayarı taratın.

İlginç, hangi AV yazılımı mevcut? Bir RAT türevine benziyor, genelde bu tarz can sıkıcı işlemler yapabilir.

mehraba pc yi sıfırlayarak çözdüm galiba biraz geç oldu steamdaki bıçaği 100 tl ye koymus ak yi flan pahalı desenleri

RAT yemiş olabilirsiniz. Ama 100TL'ye koymuş olması biraz garip. Ben RAT atsam 100TL'ye satışa koymazdım direkt kendime trade atardım. Bence girdiği sistemdeki hesapların itemlerini otomatik satışa koyan işlemler yapan bir tür bot. Alt Tab attığını sanmıyorum, arka planda işlemler yaparken CMD'den komut çalıştırmak istemiştir ama o sırada önplanda çalıştırmıştır o yüzden oyununuz küçülmüştür. Hile gibi bilmediğiniz dosyaları indirmeyin. VirusTotal sonuçlarına da güvenmeyin. İyi sosyaller.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı