Çözüldü Oyun oynarken aniden oyun kapanıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Reggae Shark 35

Hectopat
Hangi oyunu oynarsam oynayayım (BF 5, Rocket League) oynarken hata vermeden aniden oyun kapanıyor. Bu olay bugün başladı yani durup dururken. MSI Afterburner ile oynarken de kapandı ve sıcaklık değerlerim o an normaldi. Fanlarım çalışıyor. OC hiçbirine yapmadım. Windows 10'un kendi virüs taramasında bir şey görmedim. Sizce neden kaynaklanmış olabilir? Direct X ile alakası olabilir mi? Ne yapacağımı bilmiyorum.
Bilgisayarımı yeniden başlatırken fotoyu son anda çekebildim.

Önbellek Hatası/sn dikkatimi çekti bunun konuyla alakası olabileceğini düşünüyorum.

Eğer önemli bir şey ise anlık 36 bin kusurlara kadar çıktı.

Bunlar güncel değilmiş güncelliyorum şuan umarım düzelir.

Az önce bilgisayarım komple dondu (ekran, mause, klavye, RGB renk hareketleri vs.) ve kendini kapatarak bu mavi ekranı verdi. Özür diliyorum sorunum başta oyun kapanmasıydı şimdi mavi ekranlar gelmeye başladı. Ne yapacağımı bilmiyorum.

Son düzenleme:
Çözüm

RAM'lerde sorun olabilir, söküp tekrar takın ve tek tek deneyin.
Sürekli yanlış driver yükleyip durmuşsun mavi ekran yemen normal.

RAM'lerde sorun olabilir, söküp tekrar takın ve tek tek deneyin.

Çözüm
Sistem geri yüklemeyi deneyebilirsiniz.
Otomatik driver güncelleme programı kullandıysanız yanlış driver yapabilir.
Bugün başladıysa dün ya da bugün yaptığınız işlemleri gözden geçirin ve geri alın.

Belleklerin ikisi de algılanıyor 16GB gözüküyor ve ışıklandırması düzgün çalışıyor. Ama dediğini de denemekte fayda var.
Ramleri Algılamakla alakası yok ramlerin slotlarını değiştirirsen birşeyler değişe bilir.

O tarz bilmediğim uygulamalara bende karşıyım. Windows'un kendisinden ve Armoury Create'den güncelliyorum

Yapıyorum. İşe yaramazsa RAM'leri sök tak yapıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…