egemert7 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #1 Merhaba arkadaşlar ETS Assetto Corsa gibi oyunları oynarken gaza falan herhangi bir tuşa bastığımda arkada açtığım müzik sesi azalıyor.
Merhaba arkadaşlar ETS Assetto Corsa gibi oyunları oynarken gaza falan herhangi bir tuşa bastığımda arkada açtığım müzik sesi azalıyor.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 30 Temmuz 2024 #2 egemert7 dedi: Merhaba arkadaşlar ETS Assetto Corsa gibi oyunları oynarken gaza falan herhangi bir tuşa bastığımda arkada açtığım müzik sesi azalıyor. Genişletmek için tıkla... @YLN hocamdada oluyordu. Çözmüş mü acaba? Artı 0 Eksi
egemert7 dedi: Merhaba arkadaşlar ETS Assetto Corsa gibi oyunları oynarken gaza falan herhangi bir tuşa bastığımda arkada açtığım müzik sesi azalıyor. Genişletmek için tıkla... @YLN hocamdada oluyordu. Çözmüş mü acaba?
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Temmuz 2024 #3 egemert7 dedi: Merhaba arkadaşlar ETS Assetto Corsa gibi oyunları oynarken gaza falan herhangi bir tuşa bastığımda arkada açtığım müzik sesi azalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Spotify'dan ses seviyesini normalleştir ayarını kapatın. Artı 0 Eksi
egemert7 dedi: Merhaba arkadaşlar ETS Assetto Corsa gibi oyunları oynarken gaza falan herhangi bir tuşa bastığımda arkada açtığım müzik sesi azalıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam Spotify'dan ses seviyesini normalleştir ayarını kapatın.
KS KS egemert7 Hectopat Katılım 10 Mart 2021 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #4 YLN dedi: Hocam Spotify'dan ses seviyesini normalleştir ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Spotify da olmuyor YouTube'dan müzik açıyorum ben orada da oluyor maalesef. Artı 0 Eksi
YLN dedi: Hocam Spotify'dan ses seviyesini normalleştir ayarını kapatın. Genişletmek için tıkla... Hocam sadece Spotify da olmuyor YouTube'dan müzik açıyorum ben orada da oluyor maalesef.
YLN Decapat Katılım 27 Ocak 2024 Mesajlar 1.067 Çözümler 13 Yer Oslo, Norway Daha fazla Cinsiyet Diğer 30 Temmuz 2024 #5 egemert7 dedi: Hocam sadece Spotify da olmuyor YouTube'dan müzik açıyorum ben orada da oluyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef YouTube muaici bilmiyorum. Artı 0 Eksi
egemert7 dedi: Hocam sadece Spotify da olmuyor YouTube'dan müzik açıyorum ben orada da oluyor maalesef. Genişletmek için tıkla... Hocam maalesef YouTube muaici bilmiyorum.