Oyun Oynarken Aşırı Heyecanlanma

Fazla ciddiye aldığınızdan olabilir. Bunun bir eğlence olduğunu aklınıza getirerek oynamanızı öneririm. E-spor ile uğraşsanız tamam derim ama sanırım uğraşmıyorsunuz. Abartmanıza gerek yok. Boşu boşuna kendinizi yıpratmaya değmez. 😀

CS:GO da bana aynısı oluyordu, hala oluyor yani ama daha az, zamanla düzelir. Discord'da biriyle konuşup beraber oyna düzelebilir.

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. PUBG, Apex gibi oyunlarda sona kaldığımda veya 1V1 kaldığımda elim ayağım titriyor, aşırı heyecan yapıyorum, kalbim fırlayacak gibi atıyor. Ölüyorum, kalkıyorum, dizlerim titriyor, ellerimin titremesi geçmiyor. Böyle bir saçmalık nasıl oluyor sizce?

Ben küçükken Transformers'in oyununu oynardım. Robotlar üstüme gelince korkardım sanki beni öldürecekler diye. :D

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. PUBG, Apex gibi oyunlarda sona kaldığımda veya 1V1 kaldığımda elim ayağım titriyor, aşırı heyecan yapıyorum, kalbim fırlayacak gibi atıyor. Ölüyorum, kalkıyorum, dizlerim titriyor, ellerimin titremesi geçmiyor. Böyle bir saçmalık nasıl oluyor sizce?
League of Legends'ı oynama sebeplerimden birisi troll oynayınca kazanmam. Hiç hardcore oynamayınca üst üste Win geliyor. Ama hardcore oynayınca Defeat yazısını görmekten bıkıyorum. İlginç vallahi, siz de deneyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı