Oyun oynarken başka birisi ekrana bağlanıyor

Blearr

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart: ASUS ROG STRIX B550 F Gaming II.
Ekran kartı: Gigabyte GeoForce RTX 3090 Gaming OC 24G
İşlemci: AMD Ryzen 7 5800X 3D.
RAM: Corsair Vengeance RGB Pro DDR4-3200 CL16. (8x4)
Güç kaynağı: Gigabyte GP-UD1000GM 1000W 80+ Gold.
İşlemci soğutucu: MSI CoreLiquid 360r V2.
Depolama: Samsung 980Pro 1TB, Samsung 980Pro 500GB, Samsung 870 EVO 1TB.
Kasa: Cooler Master TD500 mesh.
Meslek
Consulting and Security
Monitör
Samsung Odyssey G7 27 HDR 400
Öncelikle merhaba, iki ekran kullanıyorum sağ taraftaki ekranımı oyun oynarken kullanıyorum ve tam oyun sırasında roleplay yaparken ekranıma başka birisi aniden bağlanıp film izliyor, ve bu durum benim ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı. İnternetten biraz araştırdım ancak bu ekrandaki ayarını kapatma yöntemini bulamadım.

Samsung Odyssey G7 28* HDR400 144Hz 0.5ms

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2024-07-28 saat 13.47.35_81ab25f4.jpg
    WhatsApp Görsel 2024-07-28 saat 13.47.35_81ab25f4.jpg
    195,9 KB · Görüntüleme: 104
Öncelikle merhaba, iki ekran kullanıyorum sağ taraftaki ekranımı oyun oynarken kullanıyorum ve tam oyun sırasında roleplay yaparken ekranıma başka birisi aniden bağlanıp film izliyor, ve bu durum benim ciddi anlamda canımı sıkmaya başladı. İnternetten biraz araştırdım ancak bu ekrandaki ayarını kapatma yöntemini bulamadım.

Samsung Odyssey G7 28* HDR400 144Hz 0.5ms

AnyDesk gibi uygulamaları kullanıyorsanız kaldırın. Cihazın uzaktan bağlanma özelliğini devre dışı bırakın.

Geliştirici ayarlarına girebiliyor musunuz? Veya harici cihaz yöneticisi falan? Cihazda Bluetooth veya uzaktan bağlanma gibi özellikler varsa bırakınız, bu G7 Odyssey ve herhangi bir Samsung monitor/televizyonunda olan saçma bir özellik, isteyen direk bağlanabiliyor maalesef.

Sorunuda tam anlamadım, biri Bluetooth gibi cihaza bağlanmaya mı çalışıyor?

AnyDesk gibi uygulamaları kullanıyorsanız kaldırın. Cihazın uzaktan bağlanma özelliğini devre dışı bırakın.
İşte onu nasıl yapacağım onu bilmiyorum, bu monitör aynı zamanda akıllı televizyon özelliğine sahip

Geliştirici ayarlarına girebiliyor musunuz? Veya harici cihaz yöneticisi falan? Cihazda Bluetooth veya uzaktan bağlanma gibi özellikler varsa bırakınız, bu G7 Odyssey ve herhangi bir Samsung monitor/televizyonunda olan saçma bir özellik, isteyen direk bağlanabiliyor maalesef.

Sorunuda tam anlamadım, biri Bluetooth gibi cihaza bağlanmaya mı çalışıyor?

Şöyle normal bir şekilde bilgisayarımı kullanırken başka birisi Bluetooth ile bilgisayarıma bağlanıyor.

İşte onu nasıl yapacağım onu bilmiyorum, bu monitör aynı zamanda akıllı televizyon özelliğine sahip.

Talimatları yazıyorum dikkatlice yapın.
Arama yerine sysdm.CPL yazın ve çıkan yazılımı açın.
Uzak sekmesine gelin ve birinci seçeneği kapatın. Daha sonra uygula ve ardından tamam tuşuna tıklayıp çıkın ve cihazı yeniden başlatın.

Virüs taraması yapın ESET veya herhangi bir antivirüs uygulamasıyla.

Virüs'lük bir şey değil, monitörün kendi ayarlarında var ancak nasıl kapatacağımı bilmiyorum.

Nasıl yani sırf roleplay için cihazınıza erişim mi veriyorsunuz.

Hayır, monitörün özelliği.

Bilgisayarınızı Bluetooth ile kendi cihazlarınızdan birine bağlamayı deneyiniz, böylece başkası bağlanamaz yüksek ihtimalle.

Olmuyor maalesef

Talimatları yazıyorum dikkatlice yapın.
Arama yerine sysdm. CPL yazın ve çıkan yazılımı açın.
Uzak sekmesine gelin ve birinci seçeneği kapatın. Daha sonra uygula ve ardından tamam tuşuna tıklayıp çıkın ve cihazı yeniden başlatın.
Tam olarak ne için bu, çünkü bu dediğim olay monitörün kendi ayarı bilgisayardan bağımsız bir şekilde akıllı televizyon gibi düşünebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı