Oyun oynarken bilgisayar kendini yeniden başlatıyor

Outrageous

Centipat
Daha fazla  
Selamlar, triple a oyunlar oynarken bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Silent Hill 2 remake, Sekiro ve Resident Evil 4 remake oynarken bunu yaşadım. Hatta Resident Evil 4'ü bitiremedim, PC sürekli restart aldığı için save kaydı bozuldu...

İşin komik tarafı Last of Us remake oynarken hiçbir problem yaşamamıştım.

Sistem özelliklerim: NVIDIA 3060, AMD Ryzen 5-5600, 16 GB RAM.

Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor? siz sormadan söyleyeyim, PSU 600W. Bilgisayarım da 1 aylık, macunların bittiğini sanmıyorum.
Silent Hill 2 remake ve Sekiro oynarken aldığım GPU-CPU sıcaklık değerlerini ve kaç W ile çalıştıklarını gösteren ekran görüntlerini de aşağı tarafta paylaştım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki PSU testi için paylaştığım görsel gibi 'hata tespit edilmedi' yazıyordu, o yüzden ekran görüntüsü almamıştım. ekran kartı max 73 dereceye min 53 derece gördü, genel olarak 69-70 arasında gidip geldi

CPU testinin görseli
1728707306748.png

Son düzenleme:
BIOS'ta RAM MHZ değeri nedir ?
2678 mhz ile çalışıyor (emin olmak için görsel bıraktım, ona da bakarsan sevinirim)

Şubat 2025, güncelleme:

RAM'leri değiştirdim, 32 GB KINGSTON aldım. Sorun hala devam ediyor. Cyberpunk'ı bitirdim, şimdi FIFA oynuyorum. Başlarda sıkıntı yoktu ancak yine bu restart olayları başladı. Ne tetikliyor hiçbir fikrim yok.

2678 MHz ile çalışıyor (emin olmak için görsel bıraktım, ona da bakarsan sevinirim)

Şubat 2025, güncelleme:

RAM'leri değiştirdim, 32 GB Kingston aldım. Sorun hala devam ediyor. Cyberpunk'ı bitirdim, şimdi FIFA oynuyorum. Başlarda sıkıntı yoktu ancak yine bu restart olayları başladı. Ne tetikliyor hiçbir fikrim yok.

Format atsanız düzelir mi acaba BIOS sürümünüde güncelleyin temiz kurulum yapın.

Selamlar, triple a oyunlar oynarken bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Silent Hill 2 remake, Sekiro ve Resident Evil 4 remake oynarken bunu yaşadım. Hatta Resident Evil 4'ü bitiremedim, PC sürekli restart aldığı için save kaydı bozuldu...

İşin komik tarafı Last of Us remake oynarken hiçbir problem yaşamamıştım.

Sistem özelliklerim: NVIDIA 3060, AMD Ryzen 5-5600, 16 GB RAM.

Sizce bu sorun neden kaynaklanıyor? siz sormadan söyleyeyim, PSU 600W. Bilgisayarım da 1 aylık, macunların bittiğini sanmıyorum.
Silent Hill 2 remake ve Sekiro oynarken aldığım GPU-CPU sıcaklık değerlerini ve kaç W ile çalıştıklarını gösteren ekran görüntlerini de aşağı tarafta paylaştım.

Windows ta bir problem olabilir

Hayır, ekimden sonra hiç dönüş yok. O aralıkta muhtemelen pek sorun yaşamayıp dönüş yapmadın, sorun devam edince destek istiyorsun ama burası herkese açık bir sayfa. Diğer insanların da faydalanması için herkes elinden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyor. Dolayısıyla problemlerin için size desteğim yok maalesef.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı