Oyun oynarken bilgisayardan yanık kokusu geldi

Oyun oynuyordum (Chivalry 2) 40-50 dakika oynadım sonra oyunu kapatayım dedim bir baktım PC çok ısınmış kokladım yanık kokusu geliyor. Yanık kokusu duyulmuyordu yaklaşmayınca. Ciddi bir şey var mı? Kullandığım PC: Acer Aspire 5 A515-57-566W NX.KN4EY.003 i5 12450H 15.6

Tozlandıysa tozlar ısındığında yanık kokusu yapabiliyor. Oynarken sıcaklık değerlerini kontrol edin.
Ani kapanma olmuyorsa veya duman falan çıkmıyorsa önemli bir şey olduğunu sanmıyorum.
HWiNFO programını indirin başlatırken yalnızca sensörler kısmını tikleyip girerseniz SSD sağlığını fan hızını voltaj değerlerini sıcaklıkları falan gösteren ekran açılacaktır oradan CPU sıcaklığına falan bakabilirsiniz.

Tozlandıysa tozlar ısındığında yanık kokusu yapabiliyor. Oynarken sıcaklık değerlerini kontrol edin.
Ani kapanma olmuyorsa veya duman falan çıkmıyorsa önemli bir şey olduğunu sanmıyorum.
HWiNFO programını indirin başlatırken yalnızca sensörler kısmını tikleyip girerseniz SSD sağlığını fan hızını voltaj değerlerini sıcaklıkları falan gösteren ekran açılacaktır oradan CPU sıcaklığına falan bakabilirsiniz.
Oyun oynarken bakacağım değil mi HWiNFO programına?

Reis ufak tefek oyunları oyna ekran kartı yok o pc de.
Battlefield 1 oynuyordum tık demiyordu. Yağ gibi akıyordu ısınma olsa da. Sadece bu oyunda oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı