Oyun oynarken çok fazla Input lag oluyor

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum covid döneminden beri bazen iyi hissediyorum oyuncuları kafadan rahat aim alıp vurabiliyorum bazen ise oyun ve mouse o kadar ağırlaşıyor ki sanki beni önceden görüp vuruyorlarmiş gibi hissediyorum. Önceki oynayışımın %20'si kadar oynayabiliyorum şuan. Bir sürü mouseler ve bilgisayar değiştirmeme rağmen bu sorunu çözemedim. Fakat yabancı kaynaklardan edindigim bilgiye göre mevcut teknoloji aletlerin olmadan yeni bir eve taşınıp her şeye sıfırdan başlamak bu sorunu kaldırıyor diye konuşuluyor. Çünkü elektirige yerleşmiş olan parazit bütün teknolojik aletlere de yerleşiyor ve yeni takılan teknolojik aletlere de bulaşıyor. Benim düşüncem bu. Belki çok daha kolay 1 dakikalık çözümü vardır fakat yıllardır araştırıyorum ve bir çözüm bulamadım. Böyle oynamaya alışmaya çalışıyorum ama alışılabilecek gibi de değil.

Merhaba aynı sorunu bende yaşıyorum COVID döneminden beri bazen iyi hissediyorum oyuncuları kafadan rahat aim alıp vurabiliyorum bazen ise oyun ve mouse o kadar ağırlaşıyor ki sanki beni önceden görüp vuruyorlarmiş gibi hissediyorum. Önceki oynayışımın %20'si kadar oynayabiliyorum şu an. Bir sürü mouseler ve bilgisayar değiştirmeme rağmen bu sorunu çözemedim. Fakat yabancı kaynaklardan edindigim bilgiye göre mevcut teknoloji aletlerin olmadan yeni bir eve taşınıp her şeye sıfırdan başlamak bu sorunu kaldırıyor diye konuşuluyor. Çünkü elektriğe yerleşmiş olan parazit bütün teknolojik aletlere de yerleşiyor ve yeni takılan teknolojik aletlere de bulaşıyor. Benim düşüncem bu. Belki çok daha kolay 1 dakikalık çözümü vardır fakat yıllardır araştırıyorum ve bir çözüm bulamadım. Böyle oynamaya alışmaya çalışıyorum ama alışılabilecek gibi de değil.

Rezillik ya neden bu bizim başımıza geliyor.

Bence çoğu kişinin başına geliyor oynayanların %40'ı falan fakat belirli bir seviyenin altında oynadıkları için hissetmediklerini düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı