Oyun oynarken "CPU over temperature error" hatası

teawsay

Hectopat
Daha fazla  
LoL oynuyordum MSI Afterburner açıktı işlemci 80-82 derecelerdeyken PC kapandı ve dediğim hatayı aldım.
Not: Normalde de oyunlarda 77-80 derece arası sıcaklığım işlemcci R5 5600X.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hatayı ne vermiş onu anlayamadım, ancak işlemciniz aşırı ısındığı için bileşenleri korumak adına sistem kendiliğinden kapanmış. Sıcaklığı düşürmek için gereken adımları yapın, örneğin tozları temizlemek, turbo boost kapatmak, ekstra fan takmak vb. :)

Bazı anakart markaları, bios sürümü, veya sensör sorunları bu tip farklı sıcaklıklarda kapanmalara veya daha erken throttle sorunu oluşmasına sebebiyet verebiliyor diye biliyorum.

Ekran kartı ısıları nasıl? LoL'de o kadar yükseleceğinden emin değilim ama yine de kontrol edin.
43 derece

Bu hatayı ne vermiş onu anlayamadım, ancak işlemciniz aşırı ısındığı için bileşenleri korumak adına sistem kendiliğinden kapanmış. Sıcaklığı düşürmek için gereken adımları yapın, örneğin tozları temizlemek, turbo boost kapatmak, ekstra fan takmak vb. :)
stok fanda şuan kule tipi kaliteli bi soğutma sipariş vericem

Bazı anakart markaları, BIOS sürümü, veya sensör sorunları bu tip farklı sıcaklıklarda kapanmalara veya daha erken throttle sorunu oluşmasına sebebiyet verebiliyor diye biliyorum.

95'te kapanıyor normalde ona baktım ama bende nedense 80 derecede kapandı normalde de bazen 86 85 derece görüyor.

43 derece

stok fanda şuan kule tipi kaliteli bi soğutma sipariş vericem

95'te kapanıyor normalde ona baktım ama bende nedense 80 derecede kapandı normalde de bazen 86 85 derece görüyor.
Eğer sorun bir kez oluştuysa net bir şey söylemek bence doğru olmaz. Dediğiniz hata mesajına göre işlemci ısınıp kapanmış ancak %100 doğru mudur bilemeyiz. Ancak aklıma da şimdilik farklı bir şey gelmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı