Oyun oynarken ekran aniden kararıyor

ismaileken

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar oyun oynarken kısa bir süre sonra monitör aniden kararıyor. Kasa çalışmaya devam ediyor ama klavye ve mouse ışıkları yanmıyor. Power ve reset tuşları tepki vermiyor fişi çekmek zorunda kalıyorum. Masaüstünde veya FIFA 17 gibi hafif oyunlar oynarken kararmıyor. Sadece ağır grafikli oyunlar oynarken kararıyor fakat ısılar gayet normal GPU 60, CPU 52 derecelerde dolanıyor iken bile kapanıyor. 3 defa servise gitti genel toplamda anakart ve PSU hariç bütün parçalar değişim oldu. Kasa içini temizledim driverlar güncel monitör sağlam. Sadece benim fark ettiğim ekran kararmasının sebebi anakart aniden işlevsizleşiyor olması gibi geliyor çünkü ekran karardığı zaman bütün parçalar çalışıyor ama anakartın örneğin USB portunda telefon şarj etmeye çalıştığımda güç gelmiyor. (mouse ve klavye kapanıyor demiştim zaten) Yani sorun bana anakarttaymış gibi geliyor anakart tabiri caizse bir anda ölüyor diğer parçalar PSU'dan aldığı güçlerle çalışıyor. Sizler ne düşünüyorsunuz ? Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı