RiZZoN
Kilopat
- Minidump Rapor Linki
- https://disk.yandex.com.tr/d/orxwycU4qUwzKw
- RAM
- G.Skill 2x16 Gb 6000/CL32
- SSD veya HDD modeli
- Kioxia exceria plus g2 2tb
- Ekran kartı
- Gainward 3080ti ve Gainward 3080
- Anakart
- MSİ x670e tomahawk
- İşlemci
- Amd 7800x3d
Son 1 haftada 4-5 kere yaşadım. Oyun oynarken ekranlar gidiyor, ses gelmeye devam ediyor, ekran kartı fanı % kaçla dönüyorsa o şekilde dönmeye devam ediyor ama back PLA'te buz gibi oluyor yani ekran kartı çalışmıyor. 1 kere mavi ekran verdi ve anakarttan görüntü alan ekranım kapanmadı, mavi ekran kodunda "başarısız: nvlddmkm.sys" yazıyordu.
Ekran kartımla ilgili ilgili problem olduğunu düşünüp yedek ekran kartımı taktım. 5-6 saat düzgün çalıştıktan sonra yine aynı sorunu yaşadım ama bu sefer mavi ekran almadım, direk ekranlar gidiyor ve discord'dakilerle konuşabiliyorum. DDU ile ekran kartı yazılımını sildim ve orijinal programdan geri yükledim, ekran kartına VBIOS attım. Soketlere üfledim temizlemeye çalıştım. Minidump klasörünü buraya bırakıyorum. Bir de olay günlüğü resimlerini (yanlış bir şey eklediysem doğrusunu nasıl yapacağımı söyleyin düzeltirim hemen.)
Sistemi 1 seneden uzun süredir kullanıyorum sorun yeni ortaya çıkmaya başladı.
Minidump: 092024-14421-01.rar
Ekran kartımla ilgili ilgili problem olduğunu düşünüp yedek ekran kartımı taktım. 5-6 saat düzgün çalıştıktan sonra yine aynı sorunu yaşadım ama bu sefer mavi ekran almadım, direk ekranlar gidiyor ve discord'dakilerle konuşabiliyorum. DDU ile ekran kartı yazılımını sildim ve orijinal programdan geri yükledim, ekran kartına VBIOS attım. Soketlere üfledim temizlemeye çalıştım. Minidump klasörünü buraya bırakıyorum. Bir de olay günlüğü resimlerini (yanlış bir şey eklediysem doğrusunu nasıl yapacağımı söyleyin düzeltirim hemen.)
Sistemi 1 seneden uzun süredir kullanıyorum sorun yeni ortaya çıkmaya başladı.
Minidump: 092024-14421-01.rar
Dosya Ekleri
Son düzenleyen: Moderatör: