ottomaniach
Centipat
Oyun oynarken ekran kararıyor 1 saniye sonra geri açılıyor. Sorun ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?
Son düzenleyen: Moderatör:
HDMI kablosu ile bağlı ise kabloyu kontrol eder misiniz ?Oyun oynarken ekran kararıyor 1 saniye sonra geri açılıyor. Sorun ne olabilir yardımcı olabilir misiniz?
Display ile bağlı kontrol ettim ama sıkıntı yok gibiHDMI kablosu ile bağlı ise kabloyu kontrol eder misiniz ?
Evet açık o yüzden olabilir mi ?acaba "flicker" denilen olay mı? gsync i açıyor musunuz?
evet olabilir. monitörün gsync compatible listesinde yoksa ve sadece gsync açıkken yapıyorsa, monitörün gsync desteklemediği için yapıyordur.Evet açık o yüzden olabilir mi ?
ASUS VG27VQ monitörümevet olabilir. monitörün gsync compatible listesinde yoksa ve sadece gsync açıkken yapıyorsa, monitörün gsync desteklemediği için yapıyordur.
monitörün ismini yazar mısın?
evet gysnc in resmi compatible listesinde gsync uyumlu olmadığı görünüyor. malesef gsync kapalı oynamak zorundasınız oyunları. saniyelik ekran kararmalar gsync i desteklemediği için oluyor.ASUS VG27VQ monitörüm
Nvidia kullanıyorum evet. Teşekkür ediyorum deneyeceğimevet gysnc in resmi compatible listesinde gsync uyumlu olmadığı görünüyor. malesef gsync kapalı oynamak zorundasınız oyunları. saniyelik ekran kararmalar gsync i desteklemediği için oluyor.
not: bu arada bunu nvidia ekran kartı kullandığını varsayarak söylüyorum. amd kullnıyorsanız freesync i kullanacaksınız.
rica ederim.Nvidia kullanıyorum evet. Teşekkür ediyorum deneyeceğim![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.