Oyun Oynarken Ekran Kartından Ses Geliyor

Normalde bende kulaklıkla oynadığım için yeni fark edebildim. Ses dışında bir problem olmuyorsa sıkıntı yok demektir.
Aynen öyle. Kart ne kadar çok FPS verirse o kadar ses çıkarır. FPS'i bazı oyunlarda sınırlarsan sorun olmaz. İlla da V-Sync açmana gerek yok. Onun dışında garantiye de verebilirsin. Muhtemelen yenisini yollarlar.

hocam benimde aynı durum söz konusu, 9 ay oldu bilgisayarı alalı. Oyuna girince yükleme ekranında fps 1000 2000 lere çıkıyor arı vızıldaması gibi bir ses çıkartıyor kart. RX 580 kullanıyorum fanlarını durdursamda o ses devam ediyor yani fanla alakalı bir durum olmadığını tespit ettim. Garantiye göndermeyi düşünüyorum sizce bu sorunu düzeltebilirler mi yoksa iade mi yaparlar ? Yani Coil Whine onarılabilen bir arıza mıdır ? cevaplarsan sevinirim

FPS çok yükselince aynı ses bende de oluyor.

İncehesap dan aldığım için pek düşünmedim.Simdi gider geri gelmez falan

Benim ASUS Strix RTX 2060 kartında da Coil Whine sorunu var. Ama çok fazla ses çıkmadığı için yani fanlar ile eşit bir sesi var birde kulaklık ile oynadığım için sıkıntı yaratmıyor.
Merhabalar bir problem çıktı mi 1 yıldır.

Merhaba bende aynı durumdayım V-Sync açınca ses gidiyor yüksek FPS alırken tiz sesi geliyor yardımcı olur musunuz?

Vay beee hocam nasıl biliyorsunuz bunca şeyi? Yemin ederim öyle.

Vay beee hocam nasıl biliyorsunuz bunca şeyi? Yemin ederim öyle.

Vay beee hocam nasıl biliyorsunuz bunca şeyi? Yemin ederim öyle. Ekran kartı yüksek FPS verince oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…