Oyun oynarken ekran kartının 86 dereceye ulaşması normal midir?

john wicks

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, bilgisayarım oyundayken ekran kartı sıcaklığı 86 87 derece oluyor normal mi zararlı mı?

Zotac 3060 12 GB Twin Edge ekran kartı fan hızıyla wattıyla hiçbir şeyiyle oynamadım standrat hali, nasıl ayarlanır onu da bilmiyorum.

Kartın ne?
Çok sınır bir değer; fan hızını, watt kullanımını görmek lazım.
Bu bilgileri sağla tekrar yorumlayalım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yüksek bir değer normal değil. Uzun zaman bakım yapılmadıysa macunlar kurumuş olabilir.

zotac 3060 12gb twin edge ekran kartı fan hızıyla wattıyla hiç bir şeyiyle oynamadım standrat hali nasıl ayarlanır onuda bilmiyorum
Oyundayken bu değerlere ulaştığını varsayıyorum. Kontrol etmek için birden fazla yol var.

1.Hwmonitor indir, uygulama arkada çalışırken oyun oyna. Bir süre oyunu oynadıktan sonra değerleri şu şekilde bizimle paylaş

2.Msi Afterburner indir, orada görmek istediğim değerler şunlar

Gpu kullanımı, watt kullanımı, clock speed, sıcaklığı, vram kullanımı
Cpu kullanımı, sıcaklık, güç kullanımı, saat hızı, ram kullanımı

Bu değerleri oyun içindeyken ekran görüntüsü veya video şeklinde bizle paylaş.
Ayarlamayı bilmiyorsan rehber :

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunları göreyim daha net bir şey söyleyebilirim. Termal limiti 93 diye biliyorum ancak 86 derece hoş değil. Bu sıcakların da etkisi var tabii.

En son bakımlar ne zaman yapıldı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…