Bir videoda görmüştüm linkini atıyım :Explorer.exe sistem uygulaması olup görev çubuğu, Windows pencerelerinin çalışmasını sağlar. Kapatmanın oyun performansına bir katkısı olmayacaktır.
Gayet karışık bir yöntem gibi görünüyor ve işe yarıyorsa bile çok bir performans artışı sağlamıyor gördüğüm kadarı. Acı çekerek oyun oynamanın ne anlamı var kanımcaBir videoda görmüştüm linkini atıyım :
Bu gibi şeylere pek fazla takılma FPS donanımla değil oyunun optimize olmasıyla alakalı, isterse 1080 Ti olsun optimizasyon kötüyse 60 FPS zor alırsın. Yapabileceklerin şunlar: işlemciye hızaşırtma, ekran kartının programından en yüksek performansa almak ve oyun sırasında işlemciyi meşgul edecek program açmamak.
Sorun işletim sisteminde xbox 360 20 mb işletim sistemi var ne zamanın konsolu gta5 çalışıyor
Game mod özel işletim sistemi yapılcak pc için yüksek fps alınır
İtopya ama imkansız değil
Balon hocam bu. Seni üzmek gibi olmasın. Çalışan bi' yöntem değil. Yine de aramayı sürdürün, FPS artırma ile ilgili pratik çözümleri.
Bir dönem cFosSpeed ve NetLimiter gibi programların reklamı yapılırdı. Halbuki bunların ping düşürmeye en ufak bir etkisi olmazdı. Hatta sisteme de yük olurdu bu programlar. O geldi aklıma.![]()
Çok teşekkürler herkeseGayet karışık bir yöntem gibi görünüyor ve işe yarıyorsa bile çok bir performans artışı sağlamıyor gördüğüm kadarı. Acı çekerek oyun oynamanın ne anlamı var kanımca![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.