Oyun oynarken görüntü gidiyor

baris_kawaragi

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO vb oyun oynarken PC donuyor klavye ve fare ısıkları yansada bir işe yaramıyorlar. Hardreset atmam gerekiyor.
-----
Olay görüntüleyicisine baktım oluşan hatalar bunlar.
[ eventlog 16:28:32, ‎2.‎01.‎2020 tarihinde gerçekleşen önceki sistem kapanışı beklenmiyordu. ]

[perflib Gereken arabellek boyutu, "LSM" hizmeti için "C:\Windows\System32\perfts.dll" Genişletilebilir Sayaç DLL'sinin Toplama işlevine geçirilenden arabellek boyutundan daha büyük. Verilen arabellek boyutu 27440, gerekli boyut ise 33224 değerindeydi.]

Sorunu nasıl çözeceğimi bilmiyorum. Lütfen bilen birisi yardımcı olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlığını değiştirdim zira oyun oynarken PC'nin kapanması ile görüntünün gitmesi farklı şeyler.
  • PC kapanıyorsa: PSU arızası ya da aşırı ısınma.
  • Görüntü gidiyorsa: Genelde ekran kartı sorunu.
Şimdi eğer bu PC'nin bir ekran kartı varsa bize bunu söyleyebilirsin. Çekinme, yardımcı olmak için buradayız evlat...

Başlığını değiştirdim zira oyun oynarken PC'nin kapanması ile görüntünün gitmesi farklı şeyler.
Şimdi eğer bu PC'nin bir ekran kartı varsa bize bunu söyleyebilirsin. Çekinme, yardımcı olmak için buradayız evlat...
İşlemci pisliğin teki çıktı Recep baba.

sizin videoyu izlerken bios yapmaya çalışıyordum bende muhtemelen crackli windows home yüzünden oluyor bu sorun oyuzden bios uefi kurulumu yapmaya calısıyordum msi click bios var bende ama sizin videodaki gibi m-flash a basınca o menular cıkmıyor bende takıldım burada american megatrends ınc. bios unu bulmaya calısıyorum flash belleke atıp yeniden deniycem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı