Oyun oynarken görüntü gitme sorunu

Oğuzhan Çapcı

Hectopat
Daha fazla  
Selamün aleyküm arkadaşlar.

Arkadaşlar birkaç aydır bu durumla karşı karşıyayım bana yardım edin artık usandım.
Oyun oynarken hani ekran kartı driverini yüklersiniz ekran gidip gelir ya, öyle oluyor ve ekran siyah olarak kalıyor arka planda oyun devam ederken sag alt köşeden uyarı baloncugu geliyor ve GeForce Nvidia görüntü vermeyi kesti diyor. Oyun da kapanmıyor ancak görev yöneticisinden oyunu kapatabiliyorum hata veren oyunlar.
Driverler güncel. BIOS'u bile güncelledim. MSI Afterburner yükledim ekran kartmın biraz ısındıgını gördüm ve fan ayarlarını Yüksekte yutuyorum. Ama sonuç yine aynı.

• Euro Truck Simulator2
  • League of Legends
  • Grand Theft Auto VI
Sistemim;
  • Gigabyte Gaming 3 z97x
  • i5 4460 3.20
  • 8GB RAM 1600MHz
  • GTX650Ti Boost 2gb 192bit.
  • 750w PSU
  • 240GB SSD

Sorunu çözdüm başkasının başına gelebir diye anlatıcam.

Tüm billeşenleri sök
ıslak mendil işe altın gibi olan yerleri sil
Kuru mendille kurula
İşlemci-ram- ekran kartına fön makinesi ile 3 dakika sıvak hava bas iyice ısınsınlar
Silgi ile okulda kullandıgımız'da. Altn olan yerleri sil altın olan yerlere üfle hiç toz kalmasın yerlerine tak ve bios pilini sök ardından güç kaynagının dügmesini kapat hemen pc güç dügmesine 10 sn basılı tut sonra bios pilini yak gücü aç pc yi aç biosa gir ve ayarlarını yap, bu kadar...

Tüm billeşenleri sök
Kuru mendille kurula
İşlemci-ram- ekran kartına fön makinesi ile 3 dakika sıvak hava bas iyice ısınsınlar
Silgi ile okulda kullandıgımız'da. Altn olan yerleri sil altın olan yerlere üfle hiç toz kalmasın yerlerine tak ve bios pilini sök ardından güç kaynagının dügmesini kapat hemen pc güç dügmesine 10 sn basılı tut sonra bios pilini yak gücü aç pc yi aç biosa gir ve ayarlarını yap, bu kadar...

Ben onun yerine yeni pc toplarım :) Ne uğraşcam o kadar

Tüm billeşenleri sök
Kuru mendille kurula
Burası Donanım Haber değil, yazı şeklinize özen gösterirseniz iyi olur. :)

Donanım haber olmadıgını biliyorum zaten yazı kurallarına bakmadım k.b ısınma sorunum yol. Kablolarda sabitti herhalde ekran kartımdan kaynaklı bi sorun oluşuyor yeni sistem almaya gerek yok bnce
Zaten sistem yeni alındı hepsi garantili parçalar

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı