Oyun Oynarken GPU Kullanımı ve FPS Düşüyor

400-450W işinizi görür. İleride sisteminizi güncellemeyi düşünüyorsanız 500-550W alabilirsiniz.

Önemli olan 450 veya 500W olması değil kaliteli olması.
Mesela 300 TL'ye 750W PSU satıyorlar. Gidip 500-600 TL'ye alacağınız kaliteli bir 500W PSU diğer PSU'dan çok daha kaliteli olur.

Bende de aynı sorun vardı.Gpu kullanımı %30'a düşüyordu ve aniden %0'lara iniyordu.Bf5,metro exodus gibi oyunlarda sürekli takılmalar oluyordu.Yakın zamanda 8gb ram ve ssd aldım şuan herhangi bir takılma yok.Gpu normal davranıyor.
8gb ram artık oyunlarda yeterli seviyede olmuyor maalesef ve oyunlarda yeterli performans veremiyor sistem.

Arkadaşın dediğide olabilir.Emin olmak için bir psu deneyebilirsiniz ya da bir arkadaşınızdan test için ram alıp oyunlarda test edebilirsiniz.

Bir program önerdi ordan denedim Psu'yu şimdilik yaza kadar idare etçem sonrasında ise çalışıp alcam

Herkese yardımları için teşekkürler.
Peki son bir şey isticem sizden dostlarım ben pubg oynuyorum misal oyunda ara sıra takılma kasma oluyor ve ben ekran kartına giden gücü biraz azaltma yapabilir miyim yoksa oyun ayarlarını falan mı en düşük 'e almam lazım

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı