Oyun oynarken heyecanlanıyorum

Yani sanırım 1.5 hafta kullandım ama o zamanlar bir yandan sınavlara çalışıyordum bu ilaçda bayağı etkiledi beni notları okurken vs çok zorlandım göz kapaklarım devriliyordu sanki bu yüzden 1.5 hafta kullanıp bıraktım birkaç gün sonrada bu sersemlikler geçmişti bilmiyorum dediğinizde haklısınız kafama göre bir anda ilacı kestim belki şu an üstümde onun etkileride olabilir doktor 1 ay kullan kontrole gel demişti malum sınavlar olduğu için yarıda bıraktım şimdi ne yapsam bilemiyorum.

çok teşekkür hocam tekrardan... dediğiniz gibi spor salonuna yazılmaya niyetim vardı ama bir süre daha bu işi askıya almak zorundayım... evde bi kaç ağırlık aletleri var dambıll vs biraz bunlarla çalışıp belki zihnimi rahatlatabilirim diye düşünüyorum siz ne dersiniz bu konuda ? bir de hocam bir kaç tane doktora gidin demişsiniz acaba birden fazla psikolog doktoruna mı görüneyim yoksa farklı bir bölüme mi gitmeliyim... yani birde dediğim gibi pek psikologlara gitme taraftarı değilim verdikleri ilaç kafayı iyice karıştırıyor uyku hali sersemlik vs uğraşmak istemiyorum bi yandan... tekrar teşekkür ederim ilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…