Merhaba 1 aydır aynı sorunla karşılaşıyorum oyunlarda bir anda PC donuyor ya da donmadan direkt mavi ekran veriyor daha görmeden yeniden başlıyor ayrıca yeniden başlatma seçeneğini kapattım ve hata kodu olarak SYSTEM_SERVICE_EXCEPTION adlı hata kodunu aldım tavsiyeler üzerine Memtest86 yaptım ve %100 success rate sağlamdı minidump dosyasıda oluşmuyor hiçbir şekilde sebebini de anlamadım.
SSD saÄlıÄını nasıl kontrol edeceÄinize bu yazımızda kapsamlıca deÄiniyoruz. Yakın zamanda Crucial'ın P5 model SSD'sini ölüm testine soktuk ve kısa sürede
www.technopat.net
Ekran kartı sürücülerini temizleyip yeniden kurun.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Arkadaşlar, rehberime hoş geldiniz. İlk rehberim olduğundan dolayı biraz acemiyim, şimdiden sizlerden özür dilerim. Konumuza gelecek olursak; OCCT ile stres testi nasıl yapılır? Konumuz güç kaynağı testi olacaktır. Güç kaynağı testi nasıl gerçekleşiyor? Peki gelin buna bakalım. Ekran kartınızı...
www.technopat.net
BIOS'ta XMP kapatıp deneyin.
Overclock yaptıysanız ayarları varsayılana çekip deneyin.
OCCT ile PSU testi yaparak başladım ve 3 saniyenin ardından blue screen yedim aynı hata koduydu fakat testte işlemcide yükteydi acaba işlemcide mi yoksa güç kaynağındamı nasıl bileceğim?
OCCT ile PSU testi yaparak başladım ve 3 saniyenin ardından blue screen yedim aynı hata koduydu fakat testte işlemcide yükteydi acaba işlemcide mi yoksa güç kaynağındamı nasıl bileceğim?
Bu test kart stabilitesi hakkında net sonuç verir. Ekran kartına Furmark'a göre daha fazla yük bindirir. Haliyle kart, kapasitesinin üzerinde yük çekeceği için donanımsal zarar verme olasılığı vardır. Bu sebeple başta belirteyim. Bu testi kullanmak kendi sorumluluğunuz altındadır. Teste...