desper8
Megapat
Anakartın modeline göre değişebiliyor. Kimisi Windows üzerinden güncelleme ile yapılabiliyor kimisi de güncellemeyi USB'ye yazdırıp Bios'tan bir bölüm üzerinden yapılmasını gerektiriyor. Sizin anakart sanırım USB üzerinden güncellemeyi destekliyor. Benim bu konuda pek bir bilgim yok aslında. Umarım @Recep Baltaş gibi bu konuda bilgili arkadaşlar size yardımcı olur.Bios güncelleme işlemi nasıl yapılıyor acaba bilmiyorum da?
Anakartın modeline göre değişebiliyor. Kimisi Windows üzerinden güncelleme ile yapılabiliyor kimisi de güncellemeyi USB'ye yazdırıp Bios'tan bir bölüm üzerinden yapılmasını gerektiriyor. Sizin anakart sanırım USB üzerinden güncellemeyi destekliyor. Benim bu konuda pek bir bilgim yok aslında. Umarım @Recep Baltaş gibi bu konuda bilgili arkadaşlar size yardımcı olur.
Bu arada sorun yazılımsal değil de, donanımsal da olabilir. Ramlerin yuvasına tam oturup oturmadığını kontrol edin. 2'den fazla ram varsa yuvalarından çıkartıp yerlerini değiştirerek dikkatli bir şekilde iyice yuvalarına yerleştirin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.