Oyun oynarken nasıl sakin kalınır?

Hocam sizin bildiğiniz hikayeli oyunlar varsa yazar mısınız?
Sistem özellikleriniz nedir?
Quantic Dream oyunları, A Plague Tale: Innocence, The Walking Dead, The Witcher 3, Skyrim gibi oyunlar önerebilirim. Son 2 oyun pek dikkatimi çekmiyor ama seveni çok sonuçta.
Ayrıca simülasyon, araba yarışı oyunları da oynayabilirsiniz. ETS 2, Forza Horizon gibi.
Ben her online oyunda tilt oldukça People Playground oynarım mesela. Size de tavsiye ederim, sizi tilt eden insanlar elinize geçerse yapacağınız 10 işkenceyi uygulayabilirsiniz :D .

Sistem özellikleriniz nedir?
Quantic Dream oyunları, A Plague Tale: Innocence, The Walking Dead, The Witcher 3, Skyrim gibi oyunlar önerebilirim. Son 2 oyun pek dikkatimi çekmiyor ama seveni çok sonuçta.
Ayrıca simülasyon, araba yarışı oyunları da oynayabilirsiniz. ETS 2, Forza Horizon gibi.
Ben her Online oyunda tilt oldukça People Playground oynarım mesela. Size de tavsiye ederim, sizi tilt eden insanlar elinize geçerse yapacağınız 10 işkenceyi uygulayabilirsiniz :D .

• i5 9400F işlemci
  • GTX 1650 4 GB ekran kartı
  • 8 GB RAM
  • SanDisk SSD Plus 480 GB + 240 GB SSD
  • Prime 365M-K anakart
Hocam bedava olursa çok daha iyi olur :)

Bence CS:GO, Valorant gibi rekabetci oyunları bırakıp başka oyunlara bakabilirsiniz. Mesela Euro Truck Simulator 2, Roblox(Biliyorum çocuk oyunu ama 30-35 dakikalık kafa dinlemelik girebilirsin), Assetto Corsa, Need For Speed serilerindeki oyunları yani simulasyon ve arcade tarzı şeyler ile zamanını geçirebilirsin.

Hocam hikayeli oyunlar oynayın. Punch Club, Katana Zero. Hotline Miami serisi ve Witcher gibi oyunlar. Yani kısacası tek oyunculu hikayeli güzel oyunlar alabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı