Oyun Oynarken No Signal

Arkadaşlar başka tavsiyesi önerisi olan yok mu artık delireceğim no signal veriyor yeniden başlıyor PC sonra tekrar oyuna geçiyorum yine hemen oyun sırasında no signal veriyor. Sanki uzun süre kullandıktan sonra oluyor gibi ama tam emin değilim sıcaklık ölçtüm en fazla 67 derece falan gördüm yükte. Kablo kaynaklı olsa yeniden başlatınca düzelmez sanırım.

Arkadaşlar başka tavsiyesi önerisi olan yok mu artık delireceğim no signal veriyor yeniden başlıyor PC sonra tekrar oyuna geçiyorum yine hemen oyun sırasında no signal veriyor. Sanki uzun süre kullandıktan sonra oluyor gibi ama tam emin değilim sıcaklık ölçtüm en fazla 67 derece falan gördüm yükte. Kablo kaynaklı olsa yeniden başlatınca düzelmez sanırım.
İşlemcinin dahili grafiğinden oyun oynamayı dene. Tekrar aynı hatayı verirse kablodan olabilir kabloyu test edebileceğin başka PC varsa onla dene. Eğer bunları yaptığında aynı hatayı verirse sıkıntı monütördedir.
Ayrıca ekran kartında farklı çıkışları da dene.

İşlemcinin dahili grafiğinden oyun oynamayı dene. Tekrar aynı hatayı verirse kablodan olabilir kabloyu test edebileceğin başka PC varsa onla dene. Eğer bunları yaptığında aynı hatayı verirse sıkıntı monütördedir.
Ayrıca ekran kartında farklı çıkışları da dene.
Anakarta taktım kabloyu ama görüntü alamadım ekran kartını mı çıkarmam gerek ?

Anakarta taktım kabloyu ama görüntü alamadım ekran kartını mı çıkarmam gerek ?
Deneyeceğim az önce CS:GO maç yaparken 2 kez attı ilkinde hızlıca PC' ye restart atıp girdim ama tam son elde tekrar no signal verdi ve yetişemedim. Şunu kesin olarak söyleyebilirim uzun süreden sonra oluyor. Ekran kartını çıkarıp deneyeceğim.

MSI Afterburner ile fan hızını otomatik yapıyorum artık atmıyor. Sorun ısınma sorunu olabilir mi ?
Konuyu hortlayacak ama yazmayı unutmuşum. Bilgisayarı söktük baya toz birikmişti 1-2 yıl oldu alalı hiç açmadık zaten. RAM'leri çıkardık ve tozlarını temizledik. Ekran kartında da aynısı yaptık. Test yaptım uzun süre oynadım ve kapanmadı 1-2 gün bekledim yine düzgün gözüküyordu her şey. Sorun yok aylardır. Konu kilitlenebilir. Bu arada hepinize teşekkürler.

Son düzenleme:
Anakarta taktım kabloyu ama görüntü alamadım ekran kartını mı çıkarmam gerek?

Deneyeceğim az önce CS:GO maç yaparken 2 kez attı ilkinde hızlıca PC'ye restart atıp girdim ama tam son elde tekrar no signal verdi ve yetişemedim. Şunu kesin olarak söyleyebilirim uzun süreden sonra oluyor. Ekran kartını çıkarıp deneyeceğim.

MSI Afterburner ile fan hızını otomatik yapıyorum artık atmıyor. Sorun ısınma sorunu olabilir mi?
Konuyu hortlayacak ama yazmayı unutmuşum. Bilgisayarı söktük bayağı toz birikmişti 1-2 yıl oldu alalı hiç açmadık zaten. RAM'leri çıkardık ve tozlarını temizledik. Ekran kartında da aynısı yaptık. Test yaptım uzun süre oynadım ve kapanmadı 1-2 gün bekledim yine düzgün gözüküyordu her şey. Sorun yok aylardır. Konu kilitlenebilir. Bu arada hepinize teşekkürler.

Merhaba bende de kapanma sorunu var bende MSI Afterburner'le otomatikde denedim amma olmadi ve ekran kartim asiri isiniyor yardim eder misiniz.

kanka eski monitorun varsa başka monitorde dene birde ama güzel olan monitorde mesela 144hz 1ms monitorde dene vga hdmı kablosu her neyse onu değiştir hemen garantiye yollama

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı