Oyun oynarken seslerin takılması

KroSName55

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
Oyun oynarken, takıldı ve dıt dıt dıt ses takılması oldu. İlk ekran gitti sonra ses takılması oldu reset attı. Sonra bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diyordu, mavi birşey. Yardım edin, ekran kartımı, ana kartmı, işlemcimi ona göre garantiye vericem artık sabrım kalmadı. Yardım ederseniz sevinirim, hataları birazdan telefondan atarım.

Oyun oynarken, takıldı ve dıt dıt dıt ses takılması oldu. İlk ekran gitti sonra ses takılması oldu reset attı. Sonra bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı diyordu, mavi birşey. Yardım edin, ekran kartımı, ana kartmı, işlemcimi ona göre garantiye vericem artık sabrım kalmadı. Yardım ederseniz sevinirim, hataları birazdan telefondan atarım.
O dıtlar genelde hata kodudur, Kaç kere dıt yaptığına göre bilgi verir orada endişe etme.
Bilgisayarı düzgün bir şekilde açabiliyormusun? Ve hata kodu gibi birşey varmı o mavi ekranda.

Son düzenleyen: Moderatör:
O dıtlar genelde hata kodudur, Kaç kere dıt yaptığına göre bilgi verir orada endişe etme
Bilgisayarı düzgün bir şekilde açabiliyormusun? Ve hata kodu gibi birşey varmı o mavi ekranda
Düzgün şekilde açıyorum. Zaten bi ürün bozuk belli. Çalışıyor fakat, 2 saniyeliğine bozulduğundan herşey gidiyor. 1. Hata kodu : KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED (USBXHCL.SYS) 2. Hata kodu : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (USBXHCL.SYS). Bu Kodlar önceden çıktı. @Recep Baltaş Ekran kartı ile sistemin iletişimi anlık olarak kesilmiş. Demişti, 2'sinden biri hatalı olabilirmi ?

Ses takılmasını merak edenler dosyayı indirebilir. Ses yükleme diye bir seçenek yok sanırım. Kulaklıktan çıkan sesi telefon mikrofonuyla kaydettim. Bu süresiz devam ediyor. Bazen 5 saniye sürüp reset atıyor.

Düzgün şekilde açıyorum. Zaten bi ürün bozuk belli. Çalışıyor fakat, 2 saniyeliğine bozulduğundan herşey gidiyor. 1. Hata kodu : KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED (USBXHCL.SYS) 2. Hata kodu : DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL (USBXHCL.SYS). Bu Kodlar önceden çıktı. @Recep Baltaş Ekran kartı ile sistemin iletişimi anlık olarak kesilmiş. Demişti, 2'sinden biri hatalı olabilirmi ?

Ses takılmasını merak edenler dosyayı indirebilir. Ses yükleme diye bir seçenek yok sanırım. Kulaklıktan çıkan sesi telefon mikrofonuyla kaydettim. Bu süresiz devam ediyor. Bazen 5 saniye sürüp reset atıyor.
Hocam burayı okumanızda fayda var:

USBXHCI.SYS Mavi Ekran Hataları (BSOD) nasıl düzeltilir

Okudumda, birşey anlamadım. Windows 8.1 recep abinin, sıkıntı çıkcağını sanmam. Sürücülerde, güncel. Virüs'de yok. Demekki bir parça bozulmuş. Yardım edermisin hocam. Taşımak istemiyorum 10 kilo pc'yi vatana kadar. Ekran kartıysa söküp götürürüm. Garantiye veya yenisi alırım. Bune abi çektiğim. Ne alırsam elimde kalıyor.

Okudumda, birşey anlamadım. Windows 8.1 recep abinin, sıkıntı çıkcağını sanmam. Sürücülerde, güncel. Virüs'de yok. Demekki bir parça bozulmuş. Yardım edermisin hocam. Taşımak istemiyorum 10 kilo pc'yi vatana kadar. Ekran kartıysa söküp götürürüm. Garantiye veya yenisi alırım. Bune abi çektiğim. Ne alırsam elimde kalıyor.
Hocam zaten vatan bu konuda çok fazla şey yapamaz, Hazır bilgisayar değilse, Hazır bilgisayar ise gerekli servise yollarlar.

En altta bir link var o linki çalıştırabilir misiniz?

Analiz için DMP uzantıı dosyaları gönderin:

Minidump Dosyalarını Upload Etme
Minidump dosyaları yok hocam. Ben fazla uğraşmadım koydum garantiye yolladım. Zaten yollamadan önce birşey oldu, pc açılmadı. Açılıyor 5 saniye sonra kapanıyor tekrar açılıyor. Konu kapanmasın, hangi parçaların değiştiğini yazarım. Arkadaşlara yardım olur belki.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı