Oyun Oynarken Sinirlenmek

Knight Online'da heal atmadı diye priest arkadaşa kızmam sonucu, laptopun tam ortasına sol elimle bir kere vurmuştum. Kapandı laptop. Online oyunlar yaygınlaştıkça, rekabetin verdiği stresi taşıyamadı bu omuzlar. 🤦‍♂️
 
Ciddili oynamayı bırakıp, biraz bencillik yapıp smurf ile diğer oyuncuları çıldırtmaya karar verdiğim andır bu düşünce. Tavsiye etmiyorum ancak zevkli.
 
Singleplayer oyun oyna. 1 yıldır LOL oynamıyorum. Kafam o kadar rahat ki. Sinir eden yok, saçma internet kesilmeleri yok, ping yok. Witcher 3 oyunuyorum birkaç gündür. Hikaye, atmosfer, oynayış aksine sinirimi alıyor. O derece güzel.
İşte Witcher bu kadar kaliteli bir oyun...
Hocam singleplayer oyunlara çok hevesim var ama bilgisayarım kötü. Şu an Mafia indirimde almayı düşünüyorum ama param yok. %33 indirime girmiş. Yani oynasam oynasam oynayabileceğim oyunlar defalarca bitirdiğim GTA: San Andreas, CoD 4: MW gibi oyunlar.


Daha iki gün önce dereceli maçımda 3 0 bir skora sahipken karşıda bir Katarina'ya üçte üç verilmesinin sonucunda maçımı 6 6 tamamladım ve kaybettim. Gelen smurfler, takım falan beni çıldırtıyor.


Bir kere de Minecraft zamanlarımda PvP atarken laptopumun ekranına vurmuştum. Kırılmıştı. Birkaç gün televizyona bağladım babama söylemedim. Daha büyük ekran bahanesiyle televizyonda oynuyordum. 🤣
Single Player için bazı firmalar o kadar güzel oyunlar yapıyorlar ki. Bunu bir araştır bence. Ama şu anda sana verebileceğim tavsiyeler: Half Life (seri), GTA:SA, Star Wars Battlefront (eski versiyon)
 
Geçen gün o kadar strese bindim ki, kalp ritmi bozukluğu yaşadım. Anormal şekilde çok hızlı atmaya başladı kalbim durduk yere öksürüyordum. Cafein de tüketmiştim takımın kötü olmasından dolayı bu durumu yaşadım.
Neyse o sinirlendiğim oyuncuya özel ticket attım bu durumu da belirtim. Anlık bildirim düştü.

Ek Açıklama 2020-03-23 005233.png
 
Bu gün Counter-Strike: Global Offensive oynarken takımımın hepsi Rus doluydu. Ne yaptılar biliyor musunuz? Bir tanesi oyundan çıktı bir şeyler zırvalayıp, iki tanesi hep yazı yazdı ve karşı takıma laf attı, bir tanesi iyi oynuyordu hakkını yemiyim adamın. Hayır neden takımıma geliyorlar onu anlamadım birader. Ben 4 eldir kazanıyorum 1 el daha kazansam Nova 4 olacağım. Yemin ediyorum şu oyunu oynarken ya kalbim duracak ya bir yer kırılacak. Şu yaz indirimleri gelsin tek kişilik oyunları doldurayım.
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı