- Makaleler
- 1
Rocket League oynarken rank kasarken sinir krizleri geçiriyordum artık eskisi gibi çok oynamıyorum arada bir. Size de önerim daha az ve rahat oynamaya çalışın, bir oyun olduğunu unutmayın.
İşte Witcher bu kadar kaliteli bir oyun...Singleplayer oyun oyna. 1 yıldır LOL oynamıyorum. Kafam o kadar rahat ki. Sinir eden yok, saçma internet kesilmeleri yok, ping yok. Witcher 3 oyunuyorum birkaç gündür. Hikaye, atmosfer, oynayış aksine sinirimi alıyor. O derece güzel.
Single Player için bazı firmalar o kadar güzel oyunlar yapıyorlar ki. Bunu bir araştır bence. Ama şu anda sana verebileceğim tavsiyeler: Half Life (seri), GTA:SA, Star Wars Battlefront (eski versiyon)Hocam singleplayer oyunlara çok hevesim var ama bilgisayarım kötü. Şu an Mafia indirimde almayı düşünüyorum ama param yok. %33 indirime girmiş. Yani oynasam oynasam oynayabileceğim oyunlar defalarca bitirdiğim GTA: San Andreas, CoD 4: MW gibi oyunlar.
Daha iki gün önce dereceli maçımda 3 0 bir skora sahipken karşıda bir Katarina'ya üçte üç verilmesinin sonucunda maçımı 6 6 tamamladım ve kaybettim. Gelen smurfler, takım falan beni çıldırtıyor.
Bir kere de Minecraft zamanlarımda PvP atarken laptopumun ekranına vurmuştum. Kırılmıştı. Birkaç gün televizyona bağladım babama söylemedim. Daha büyük ekran bahanesiyle televizyonda oynuyordum.![]()
Ne Warband'ı ya Warband mı kalmış. Bannerlord oynayın.Mount and Blade Warband oynayabilirsiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.