Oyun Oynarken Sinirlenmek

Rocket League oynarken rank kasarken sinir krizleri geçiriyordum artık eskisi gibi çok oynamıyorum arada bir. Size de önerim daha az ve rahat oynamaya çalışın, bir oyun olduğunu unutmayın.

Normal oyun oynayın. Solo Q dereceli kanser ediyor insanı. Arkadaşlarınız varsa takım oyunu da oynayabilirsiniz. Böylece sinirlenmezsiniz.

Veya singleplayer oyunlar oynayın, LoL'ü bırakmış olursunuz

Knight Online'da heal atmadı diye priest arkadaşa kızmam sonucu, laptopun tam ortasına sol elimle bir kere vurmuştum. Kapandı laptop. Online oyunlar yaygınlaştıkça, rekabetin verdiği stresi taşıyamadı bu omuzlar.

Ciddili oynamayı bırakıp, biraz bencillik yapıp smurf ile diğer oyuncuları çıldırtmaya karar verdiğim andır bu düşünce. Tavsiye etmiyorum ancak zevkli.

İşte Witcher bu kadar kaliteli bir oyun...
Single Player için bazı firmalar o kadar güzel oyunlar yapıyorlar ki. Bunu bir araştır bence. Ama şu anda sana verebileceğim tavsiyeler: Half Life (seri), GTA:SA, Star Wars Battlefront (eski versiyon)

Geçen gün o kadar strese bindim ki, kalp ritmi bozukluğu yaşadım. Anormal şekilde çok hızlı atmaya başladı kalbim durduk yere öksürüyordum. Cafein de tüketmiştim takımın kötü olmasından dolayı bu durumu yaşadım.
Neyse o sinirlendiğim oyuncuya özel ticket attım bu durumu da belirtim. Anlık bildirim düştü.

LOL'ün yan etkilerinden biri de bu. Aşırı dozla Bannerlord yazıyorum reçetenize

Bu gün Counter-Strike: Global Offensive oynarken takımımın hepsi Rus doluydu. Ne yaptılar biliyor musunuz? Bir tanesi oyundan çıktı bir şeyler zırvalayıp, iki tanesi hep yazı yazdı ve karşı takıma laf attı, bir tanesi iyi oynuyordu hakkını yemiyim adamın. Hayır neden takımıma geliyorlar onu anlamadım birader. Ben 4 eldir kazanıyorum 1 el daha kazansam Nova 4 olacağım. Yemin ediyorum şu oyunu oynarken ya kalbim duracak ya bir yer kırılacak. Şu yaz indirimleri gelsin tek kişilik oyunları doldurayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…