Oyun oynarken Sistem Isınıp aniden kapanıyor

Oqistagram

Centipat
Katılım
27 Haziran 2019
Mesajlar
5
Önceden birkaç kere kapanıp toparladı derken bir hevesle geçenlerde indirdiğim theHunter, Call of the wild oyununu oynayamıyorum. Giriş yapıyorum 5 15 dk arası bazen 2 dk da oluyor. PC kapanıyor ekran kartı ateş. Geçenlerde ekran kartına ( AMD Radeon R9 380 2 GB ) macun vs sürdürttüm, temizlettim. 2 diş kırık ama gidiyordu bir şekilde. Yine başladım bu sorunu yaşamaya. Fanı da çalışıyor bu kadar ısınma sebebi nedir bilmiyorum. Bu ekran kartlarında arıza olduğunda kırmızı ışık yanıyormuş bende o ışık hiç yanmadı. Bir servise götürmüştüm chip yanmıştır vs dedi ama ciddiye alamadım açıkcası. Lütfen bir tavsiye yardım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle kartının fan hızını Afterburner ile %95'e getir. Daha sonra rivaturner programı ile FPS'i 35'e sabitle. Oyuna girdiğinde bazı grafik ayarları kıs. Bu şekilde hiç kapanmadan rahat rahat oynarsın.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı