Oyun oynarken sistem kapanıyor

BabaProKral12

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. PC oyun oynarken falan kendi kendine kapanıyor. Stres testine soktum az önce. Testi başlattığım an kapandı. Benim tahminim ısındığı için kapanıyor. PC'de toplam 3 fan var, 2 önde ve 1 arkada. 1 tane daha fan taksam çözülür mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam 5 dakika oyuna girebildim 68 dereceleri gördüm en fazla sonra tekrardan kapandı not: Google'da dolaşırken de kendi kendine kapandı.

Bu sorun ne zamandan beri var. İşlemci ısındığı için kapanmıyor çünkü 68 derece bayağı az.

hocam 5 dakika oyuna girebildim 68 dereceleri gördüm en falza sonra tekrardan kapandı Not:googleda dolaşırken de kendi kendine kapandı
2 ihtimal var gibi duruyor. Ya hatlardan gelen elektrik dalgalı ya da sorunlu olduğu için PSU zarar görmemek için kendini güvene alıp kapatıyor ya da PSU bozuk. Farklı PSU ile deneme şansınız var mı?

2 ihtimal var gibi duruyor. Ya hatlardan gelen elektrik dalgalı ya da sorunlu olduğu için PSU zarar görmemek için kendini güvene alıp kapatıyor ya da PSU bozuk. Farklı PSU ile deneme şansınız var mı?

Hocam PSU'yu 400W FOEM marka kalitesiz bir PSU ile değiştirdim ve şu anlık bir sıkıntı yok yardımınız için teşekkürler.

Hocam PSU'yu 400W FOEM marka kalitesiz bir PSU ile değiştirdim ve şu anlık bir sıkıntı yok yardımınız için teşekkürler.
Biraz daha denedikten sonra sorun yaşamazsanız Cooler Master PSU'yu garantiye gönderin. PSU'ların garanti süreleri uzun oluyor. Fiyatları da yüksek olduğu için ne olduğu belli olmayan bir PSU yerine garantiden gelen PSU'yu kullanırsınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı