Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 4 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar oyun oynarken bir anda mouse kendi kendine hareket etmeye basladı ve Google'yi açıp virüs indir yazdı, ben de interneti kapattım.
Arkadaşlar oyun oynarken bir anda mouse kendi kendine hareket etmeye basladı ve Google'yi açıp virüs indir yazdı, ben de interneti kapattım.
Çözüm Nizel G 4 Eylül 2023 ZacbemS dedi: Steam hesabı ile masaüstü ereşiminin ne alakası var? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Steam hesabına giriş yapmış bilgisayarlardan oyun oynanabilir. Sistemdeki açık ile de bilgisayar kontrol edilebilir. Hesabın sana özgü olduğundan buna bir güvenlik açığı olarak bakmak doğru olmaz. Remote play özelliği.
ZacbemS dedi: Steam hesabı ile masaüstü ereşiminin ne alakası var? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Steam hesabına giriş yapmış bilgisayarlardan oyun oynanabilir. Sistemdeki açık ile de bilgisayar kontrol edilebilir. Hesabın sana özgü olduğundan buna bir güvenlik açığı olarak bakmak doğru olmaz. Remote play özelliği.
xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.428 Çözümler 24 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #21 Roxy1F dedi: Steam'den randok hesap aldım cahillimle böyle oldu. Direk format atsam gider mi kökten Windows'u falan silsem. Genişletmek için tıkla... Gider. Artı 0 Eksi
Roxy1F dedi: Steam'den randok hesap aldım cahillimle böyle oldu. Direk format atsam gider mi kökten Windows'u falan silsem. Genişletmek için tıkla... Gider.
KS KS Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 4 Eylül 2023 #22 Şimdi vrüs programı indireyim mi ne indirmem gerek. SpeeQ dedi: Tekrardan inebiliyor ya hani Genişletmek için tıkla... Hadi canım drek format atayım PC'ye kökten hem de. Artı 0 Eksi
Şimdi vrüs programı indireyim mi ne indirmem gerek. SpeeQ dedi: Tekrardan inebiliyor ya hani Genişletmek için tıkla... Hadi canım drek format atayım PC'ye kökten hem de.
xScpit Hectopat Katılım 23 Ağustos 2022 Mesajlar 1.428 Çözümler 24 Daha fazla Sistem Özellikleri GİGABYTE H510M H RTX 3050 İNTEL İ3 10105F 16 GB RAM 500 GB M2 SSD 2 TB HARD DİSK WİNDOWS 10 PRO Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #23 Roxy1F dedi: Şimdi vrüs programı indireyim mi ne indirmem gerek. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam tarama yap için rahat etmezse temizden Windows kur. Artı 0 Eksi
Roxy1F dedi: Şimdi vrüs programı indireyim mi ne indirmem gerek. Genişletmek için tıkla... Kaspersky ile tam tarama yap için rahat etmezse temizden Windows kur.
Y Yağız31 Decapat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 143 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #24 ZacbemS dedi: Steam hesabı ile masaüstü ereşiminin ne alakası var? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Remote play ile pc ye ulaşıyorlardı istedikleri gibi kullanabiliyorlar. Artı 0 Eksi
ZacbemS dedi: Steam hesabı ile masaüstü ereşiminin ne alakası var? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Remote play ile pc ye ulaşıyorlardı istedikleri gibi kullanabiliyorlar.
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.697 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #25 Roxy1F dedi: Şimdi vrüs programı indireyim mi ne indirmem gerek. Hadi canım drek format atayım PC'ye kökten hem de. Genişletmek için tıkla... Herhangi crack vb. indirmediysen gerek yok. Remote Play ile alakalı muhtemelen. Dediğimi yapsan yeter oynarken. Artı 0 Eksi
Roxy1F dedi: Şimdi vrüs programı indireyim mi ne indirmem gerek. Hadi canım drek format atayım PC'ye kökten hem de. Genişletmek için tıkla... Herhangi crack vb. indirmediysen gerek yok. Remote Play ile alakalı muhtemelen. Dediğimi yapsan yeter oynarken.
KS KS Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 4 Eylül 2023 #26 SpeeQ dedi: Herhangi crack vb. indirmediysen gerek yok. Remote play ile alakalı muhtemelen. Dediğimi yapsan yeter oynarken. Genişletmek için tıkla... Yok abi ya oynamayacağım zevk falan kalmadı int kafeye gider oynarım. SpeeQ dedi: Herhangi crack vb. indirmediysen gerek yok. Remote play ile alakalı muhtemelen. Dediğimi yapsan yeter oynarken. Genişletmek için tıkla... Remote play ne. Artı 0 Eksi
SpeeQ dedi: Herhangi crack vb. indirmediysen gerek yok. Remote play ile alakalı muhtemelen. Dediğimi yapsan yeter oynarken. Genişletmek için tıkla... Yok abi ya oynamayacağım zevk falan kalmadı int kafeye gider oynarım. SpeeQ dedi: Herhangi crack vb. indirmediysen gerek yok. Remote play ile alakalı muhtemelen. Dediğimi yapsan yeter oynarken. Genişletmek için tıkla... Remote play ne.
SpeeQ Kilopat Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 2.697 Çözümler 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Eylül 2023 #27 Sürprizbozan: :) Troll kokusu almaya başladım galiba Roxy1F dedi: Remote play ne? Genişletmek için tıkla... https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/0689-74B8-92AC-10F2 Artı 0 Eksi
Sürprizbozan: :) Troll kokusu almaya başladım galiba Roxy1F dedi: Remote play ne? Genişletmek için tıkla... https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/0689-74B8-92AC-10F2
KS KS Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 4 Eylül 2023 #28 Ben Tuba dedi: Steam paylaşımlı hesap? En mantıklısı bu geliyor bana, RAT yediyseniz virüs indir demez muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ya Google'a girdi hangi bilmem kimse virus indir yazdı bende ne olduğunu anlamadım. SpeeQ dedi: Sürprizbozan: :) Troll kokusu almaya başladım galiba https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/0689-74B8-92AC-10F2 Genişletmek için tıkla... Sağ olasın abi ya herkesten teşekkür ederim. hayatım da ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyom SpeeQ dedi: Sürprizbozan: :) Troll kokusu almaya başladım galiba https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/0689-74B8-92AC-10F2 Genişletmek için tıkla... Hocam ben arma oynarken 2 bilgisayar daha yazıyordu orada yayımla diyordu ona basmıştım ne oluyor du o Artı 0 Eksi
Ben Tuba dedi: Steam paylaşımlı hesap? En mantıklısı bu geliyor bana, RAT yediyseniz virüs indir demez muhtemelen. Genişletmek için tıkla... Ya Google'a girdi hangi bilmem kimse virus indir yazdı bende ne olduğunu anlamadım. SpeeQ dedi: Sürprizbozan: :) Troll kokusu almaya başladım galiba https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/0689-74B8-92AC-10F2 Genişletmek için tıkla... Sağ olasın abi ya herkesten teşekkür ederim. hayatım da ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyom SpeeQ dedi: Sürprizbozan: :) Troll kokusu almaya başladım galiba https://help.steampowered.com/tr/faqs/view/0689-74B8-92AC-10F2 Genişletmek için tıkla... Hocam ben arma oynarken 2 bilgisayar daha yazıyordu orada yayımla diyordu ona basmıştım ne oluyor du o
Nizel G Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Nisan 2023 Mesajlar 10.129 Makaleler 13 Çözümler 201 Yer Hinohara Nishitama 4 Eylül 2023 #29 ZacbemS dedi: Steam hesabı ile masaüstü ereşiminin ne alakası var? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Steam hesabına giriş yapmış bilgisayarlardan oyun oynanabilir. Sistemdeki açık ile de bilgisayar kontrol edilebilir. Hesabın sana özgü olduğundan buna bir güvenlik açığı olarak bakmak doğru olmaz. Remote play özelliği. Artı 1 Eksi Çözüm
ZacbemS dedi: Steam hesabı ile masaüstü ereşiminin ne alakası var? Bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... Steam hesabına giriş yapmış bilgisayarlardan oyun oynanabilir. Sistemdeki açık ile de bilgisayar kontrol edilebilir. Hesabın sana özgü olduğundan buna bir güvenlik açığı olarak bakmak doğru olmaz. Remote play özelliği.
KS KS Roxy1F Hectopat Katılım 4 Eylül 2022 Mesajlar 231 4 Eylül 2023 #30 Nizel G dedi: Steam hesabına giriş yapmış bilgisayarlardan oyun oynanabilir. Sistemdeki açık ile de bilgisayar kontrol edilebilir. Hesabın sana özgü olduğundan buna bir güvenlik açığı olarak bakmak doğru olmaz. Remote play özelliği. Genişletmek için tıkla... Şimdi Steam'ı sildim ve gittimi. Artı 0 Eksi
Nizel G dedi: Steam hesabına giriş yapmış bilgisayarlardan oyun oynanabilir. Sistemdeki açık ile de bilgisayar kontrol edilebilir. Hesabın sana özgü olduğundan buna bir güvenlik açığı olarak bakmak doğru olmaz. Remote play özelliği. Genişletmek için tıkla... Şimdi Steam'ı sildim ve gittimi.