Steam hesabına giriş yapmış bilgisayarlardan oyun oynanabilir. Sistemdeki açık ile de bilgisayar kontrol edilebilir.Steam hesabı ile masaüstü ereşiminin ne alakası var? Bilmediğimden soruyorum.
Steam'den randok hesap aldım cahillimle böyle oldu.
Direk format atsam gider mi kökten Windows'u falan silsem.
Tekrardan inebiliyor ya hani![]()
Şimdi vrüs programı indireyim mi ne indirmem gerek.
Remote play ile pc ye ulaşıyorlardı istedikleri gibi kullanabiliyorlar.Steam hesabı ile masaüstü ereşiminin ne alakası var? Bilmediğimden soruyorum.
Herhangi crack vb. indirmediysen gerek yok. Remote Play ile alakalı muhtemelen. Dediğimi yapsan yeter oynarken.Şimdi vrüs programı indireyim mi ne indirmem gerek.
Hadi canım drek format atayım PC'ye kökten hem de.
Herhangi crack vb. indirmediysen gerek yok. Remote play ile alakalı muhtemelen. Dediğimi yapsan yeter oynarken.
Herhangi crack vb. indirmediysen gerek yok. Remote play ile alakalı muhtemelen. Dediğimi yapsan yeter oynarken.
Remote play ne?
Steam paylaşımlı hesap? En mantıklısı bu geliyor bana, RAT yediyseniz virüs indir demez muhtemelen.
Steam hesabına giriş yapmış bilgisayarlardan oyun oynanabilir. Sistemdeki açık ile de bilgisayar kontrol edilebilir.Steam hesabı ile masaüstü ereşiminin ne alakası var? Bilmediğimden soruyorum.
Steam hesabına giriş yapmış bilgisayarlardan oyun oynanabilir. Sistemdeki açık ile de bilgisayar kontrol edilebilir.
Hesabın sana özgü olduğundan buna bir güvenlik açığı olarak bakmak doğru olmaz. Remote play özelliği.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.