Çözüldü Oyun oynarken sistem kendi kendine işlemler yaptı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Steam hesabı ile masaüstü ereşiminin ne alakası var? Bilmediğimden soruyorum.
Steam hesabına giriş yapmış bilgisayarlardan oyun oynanabilir. Sistemdeki açık ile de bilgisayar kontrol edilebilir.

Hesabın sana özgü olduğundan buna bir güvenlik açığı olarak bakmak doğru olmaz. Remote play özelliği.
Herhangi crack vb. indirmediysen gerek yok. Remote play ile alakalı muhtemelen. Dediğimi yapsan yeter oynarken.

Yok abi ya oynamayacağım zevk falan kalmadı int kafeye gider oynarım.

Herhangi crack vb. indirmediysen gerek yok. Remote play ile alakalı muhtemelen. Dediğimi yapsan yeter oynarken.

Remote play ne.

Steam paylaşımlı hesap? En mantıklısı bu geliyor bana, RAT yediyseniz virüs indir demez muhtemelen.

Ya Google'a girdi hangi bilmem kimse virus indir yazdı bende ne olduğunu anlamadım.

Sağ olasın abi ya herkesten teşekkür ederim. hayatım da ilk defa böyle bir olayla karşılaşıyom

Hocam ben arma oynarken 2 bilgisayar daha yazıyordu orada yayımla diyordu ona basmıştım ne oluyor du o

Steam hesabı ile masaüstü ereşiminin ne alakası var? Bilmediğimden soruyorum.
Steam hesabına giriş yapmış bilgisayarlardan oyun oynanabilir. Sistemdeki açık ile de bilgisayar kontrol edilebilir.

Hesabın sana özgü olduğundan buna bir güvenlik açığı olarak bakmak doğru olmaz. Remote play özelliği.

Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı