Oyun oynarken sistem kendini kilitledi

sedat23

Hectopat
Arkada Youtube ve Discord açıkken pencere modunda Fortnite oynuyordum. Önce Discord kendi kendine kapandı. Tekrar açmayı denediğimde açılmadı. Sonra Chrome ekranı simsiyah oldu ve o da kapandı. Daha sonra Fortnite kapandı ve masaüstündeki simgeler ve görev çubuğu kayboldu. Sadece masaüstü arka planı kaldı. Fare imleci inanılmaz yavaş hareket ediyordu. Biraz bekledikten sonra bilgisayarı düğmesinden tekrar başlattım. Şu an düzelmiş gözüküyor fakat neden olduğunu anlamadım. Virüs falan bulaşmış olabilir mi?

Bence ya virüs bulaşmıştır. Yada sistem sıkışmıştır. Bazen RAM işlem yapamayacak kadar sıkışıyor veya HDD varsa sıkışmıştır. Birdaha olmadıysa ne mutlu sana

Eğer sorun tekrarlanmiyorsa ani bir sistem takılması sonucu bu durumu yaşamışsiniz demektir. Önemli değil kullanima devam edin.Eger tekrarlarsa farklı yöntemler deneriz

Sadece Chrome 5-6 sekme açıkken "hay aksi yeterli bellek yok" hatası verip kapandı. Bu sefer 60 sekme açtım hiçbir şey olmadı. RAM arızalı mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…