i5-12400FCPU'nuz nedir?
İşlemciniz gayet yüksek bir işlemci. Ancak, oyun zaten CPU'nuzu yiyor. Geriye kalan programlar da kullandığı için normal değer. Oyun ayarlarınıza göre değişiklik gösterir.i5-12400F
Oyun full low ayarlarda oynuyorum eğer cpu çok kullanan bir oyunsa sıkıntı yok ısı değerleri normal 65-70 arasıİşlemciniz gayet yüksek bir işlemci. Ancak, oyun zaten CPU'nuzu yiyor. Geriye kalan programlar da kullandığı için normal değer. Oyun ayarlarınıza göre değişiklik gösterir.
Oyun full Low ayarlarda oynuyorum eğer CPU çok kullanan bir oyunsa sıkıntı yok sıcaklık değerleri normal 65-70 arası
İşlemci tabanlı oyunlarda bunun farkını göremiyorum Valorant oyununda 1920x1080 tüm ayarlar lowda ve high da aynı fps değerlerini görüyorum niye böyle oluyor anlamıyorum. İnternette aynı işlemci ve ekran kartı videolarında oyunu 300 ün altına düşmezken bende fps çok dalgalı olarak 180-300 arasında sürekli gidip geliyorGörüntü kalitesini düşürmek CPU kullanımını düşürmez, hatta çoğu zaman yükseltebilir.
İşlemci tabanlı oyunlarda bunun farkını göremiyorum Valorant oyununda 1920x1080 tüm ayarlar Low'da ve high da aynı FPS değerlerini görüyorum niye böyle oluyor anlamıyorum. İnternette aynı işlemci ve ekran kartı videolarında oyunu 300'ün altına düşmezken bende FPS çok dalgalı olarak 180-300 arasında sürekli gidip geliyor.
Low ayarlarda bana değer biraz fazla gibi geldi. Ancak pek emin değilim.Oyun full low ayarlarda oynuyorum eğer cpu çok kullanan bir oyunsa sıkıntı yok ısı değerleri normal 65-70 arası
Yukarıda dediğim gibi işlemci temelli oyunlarda böyle sorunlar oluyor RDR2 Spiderman bunlarda ultrada gayet akıcı şekilde oynayabiliyorumLow ayarlarda bana değer biraz fazla gibi geldi. Ancak pek emin değilim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.