Oyun oynayarak nasıl para kazanılır?

Aklıma ilk gelen CS2 Prime alıp her hafta kasmak, şanslıysanız pahalı bir skin veyahut 100 dolarlık kasa düşürebilirsiniz onun harici aylarca her hafta bir gün boyunca oyunda level atlamanız lazım.
 
Dost Kayaoğlu Youtube kanallarını örnek alabilirsin. Bu adam muhtemelen yanlış hatırlamıyorsam çünkü eskiden çok sıkı takip ediyordum ve 2016'dan sonra sadece Youtube üzerinden kazandıklarıyla geçinmeye başladı. Bedava bilgisayarlar aldı ve oynadığı tüm oyunları beleşe getiriyor.
 
MMORPG seviyormusun biliyormusun bilmiyorum. Arkadaşım metin2 oynuyor saatte 10won kasıyor(para birimi) 1 won = 15 tl yani saatte 150 lira topluyor , aksamdan aksama 5 saat oynuyor bu çocuk ek gelir ediyor. Bu onun yaptığı bir sistem günde 20-30won kasanlar var.
 
MMORPG seviyor musun biliyor musun bilmiyorum. Arkadaşım Metin2 oynuyor saatte 10won kasıyor(para birimi) 1 won = 15 TL yani saatte 150 lira topluyor, aksamdan aksama 5 saat oynuyor bu çocuk ek gelir ediyor. Bu onun yaptığı bir sistem günde 20-30won kasanlar var.

Nasıl oluyor kasmak zormu ya da örnek verebilir misiniz?

Zamanında Kwai adlı uygulamadan 800tl kazanmıştım öyle şeyler varmı gene ?
 
Son düzenleme:
Nasıl oluyor kasmak zormu ya da örnek verebilir misiniz?

Zamanında Kwai adlı uygulamadan 800tl kazanmıştım öyle şeyler varmı gene ?
kwaii ne bilmiyorum , boss var meley genelde onunla kasıyorlar wonu , tabi kesmek içinde bir hesap dizmen lazım yani öncesinde biraz yatırım yapman gerek hesaba . Youtubeden araştırabilirsin çok uzun sistem :)
 

Yeni konular

Geri
Yukarı