Oyun oynayarak para kazanılır mı?

• Konuyu başlatan xylm
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 19
  • Görüntüleme 2.855

xylm

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Ortalama 14 saat bilgisayar başında oyun oynayarak vakit geçiriyorum. Bu durumu aksatmayarak maddi kazanım elde etmek mümkün mü? Tecrübe ettiğiniz tavsiyeleriniz neler?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sadece oyun oynaman hiçbir işe yaramıyor, kendini kanıtlaman ve bir takımda olman lazım ki her an seni şutlayabilirler, pek düşünmezler bu ara kötü düzelir diye. Yayıncı olsan muhabbetin, ortamın yoksa oyun için izlenmek en az 1 yılını alır, diğer türlü muhabbet için 1 ayda bir kitle tutarsın 25 30 kişi de olsa. Eğer E-Spor oyunlarında iyi bir derecen varsa en yükseklerde, belki.

Şans işi, yayın, youtube veya espordan kazanırsın. Yapsan bile o popülerliği stabil tutman lazımki sönmeyesin. Hobi olarak başlayın derim, bir yandanda eğitiminize devam edin.

Kazanabilirsin. Fakat eğer E-Spor,yayıncılık düşünmüyorsan günde en fazla 1 dolar kazanırsın. (Kumar hariç) Eğer E-Spor,yayıncılık işine gireceksen ve ünlü olursan günde en az 100 dolar kazanırsın diye düşünüyorum.

Yayıncı ol. Benim ilk okul arkadaşım, profesyonel oyuncu olmuş. Şuan benden çok para kazanıyor.

Ama şunu unutma. Oyun veya Twitch gibi yerler bir gün bitebilir fakat elindeki mesleğin kalıcıdır. Sen mesleğini elde etmeye bak.

Yayıncı ol. Benim ilk okul arkadaşım, profesyonel oyuncu olmuş. Şuan benden çok para kazanıyor.

Ama şunu unutma. Oyun veya Twitch gibi yerler bir gün bitebilir fakat elindeki mesleğin kalıcıdır. Sen mesleğini elde etmeye bak.
Bunu uzun süre yayın yapan bilindik yayıncılarda öneriyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı