Oyun oynayınca elinize ne geçiyor?

Ben bazı insanlar gibi sık sık sosyal medyaya girmiyorum, bol bol oyun oynamıyorum, bol bol dizi film izlemiyorum.

Ben çoğunlukla çalışıyorum. Genel olarak günün bir kısmını oyun oynayarak, bir kısmını sosyal medyaya ayırarak, bir kısmını da YouTube'da video izleyerek geçiriyorum. Yani ben diğer bazı insanlar gibi bu aktiviteleri abartmıyorum.

Çalışınca adam mı oldun? Veya verimli vakit geçiriyor mu oluyorsun? 3 kuruş para kazanmak için her gününün 8-10 saatini satıyorsun.
 
1682586666662.png


Şu konu başlıklarından sonra arkadaşla ilişiği komple kestim. Kanılarımda sonuna kadar haklıyım kesinlikle beyinsel problemleri olduğunu düşünüyorum.
 
İnsan (iç sesini) dinlediğinde "zihinsele bağlamış insanlarda bu yoktur yada çok az olabilir" doğala yani tanrının istediğine daha çok yaklaşır. esasen bir insanı mutlu edecek hayatı daha anlamlı yaşamasını sağlayacak tek şey tanrının isteğidir. zihinsel insan bundan kopmuştur ve tanrının isteğini "eğer istersem" şeklinde uygulamaktadır. mesela su içmek -yemek yemek te bir insanı normalde kararına bağlıdır ama bildiği şey su içmediğinde ve yemek yemedğinde varlığını sürdüremeyeceğidir bu yüzden yemek yer hatta kalitelisini yemektente keyf alır ama bunu zihninin verdiği kararla yapar. bir hayvanın kaliteli gıda alması ile bir insanın kaliteli beslenmesi arasında akıl almaz fark vardır. esasen ben bir insanın (istisnasız zihinseldir hemen hemen) iyi - kaliteli yaşamasını istemem ama bir hayvanın isterim.
 
Technopat, uzun süredir hayatımızda olan bir forum. Burada pek çok başlık açıldı ve bu başlıklar arasından en boş içeriğin benimki olduğunu düşünüyor musun?
En boş demedim. Yazdığımı çarpıtma ancak En boş olmaması boş konu olduğunu değiştirmiyor. Daha fazla bu konuda durmayacağım zaten ben dahil birçok Technopat kullanıcısı güzelce konuna cevap vermişiz. Sen de sorun hakkında belli fikirlere sahip olmuşsundur yeterince.
 
Technopat, uzun süredir hayatımızda olan bir forum. Burada pek çok başlık açıldı ve bu başlıklar arasından en boş içeriğin benimki olduğunu düşünüyor musun?

Hayır kimse en boş konu bu demedi fakat bu konunun boş olduğu gerçeğini değiştirmiyor bu?
 
Oyun oynarken hedefe ulaşmanızın amacı ne?

Örneğin Minecraft'ta zirve nokta en iyi madeni elde etmek. Elde edince eline ne geçecek?

Hikayeli bir oyun olan GTA V'i bitirince ne elde etmiş olacaksın? Bu senin ne işine yarayacak?

Neden bir şeyi bitirmeye veya bir hedefe ulaşmaya çalışıyorsunuz? Ulaştıktan sonra dünyayı mı değiştirmiş olacaksınız? Ne bu abartılı sevda?
Dostoyevski Yeraltından Notlar kitabını okumanı şiddetle tavsiye ederim. Biraz Ufkun açılır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı