Rehber Oyun Performansı Arttırma - Sorunlarını Giderme [%1 FPS, FPS, Stutter]

Uzun ve zor bir işlem sanırım.

Yani kolay ve bilinen bir şey olsaydı millet sorun yaşamazdı muhtemelen. Bir denersiniz yine de.

Ben monitörde yaşadım shutter mıdır nedir UFO testinde yazıyordu ve monitörü 240a çekemedim bir türlü 165Hz üstü olmuyordu Windows'tan 240 ayarlamama rağmen.

Benim 9-10 yıllık lenovo G510'a yapsam bunu fark olur mu performansta?
I5 dördüncü nesil işlemci
12 gb ram
2 gb amd radeon r5 ekran kartı
SSD kullanıyorum

Benim 9-10 yıllık Lenovo G510'a yapsam bunu fark olur mu performansta?
i5 dördüncü nesil işlemci.
12 GB RAM.
2 GB AMD Radeon R5 ekran kartı.
SSD kullanıyorum.

Benim sorun düzelmedi bunları yapınca. Format attım sıfırdan atlas OS kurdum bayağı düzeldi istersen dene sende.

Benim sorun düzelmedi bunları yapınca. Format attım sıfırdan atlas OS kurdum bayağı düzeldi istersen dene sende.
Atlas OS nedir? Windows'un çok daha sade ve stabil bir sürümü mü bir de performansı arttırır mı? Cs2'de drop yavaşlarmalar ve fps düşüşü yaşıyorum cs:go'da yoktu bunlar

Atlas OS nedir? Windows'un çok daha sade ve stabil bir sürümü mü bir de performansı arttırır mı? CS2'de drop yavaşlarmalar ve FPS düşüşü yaşıyorum CS:GO'da yoktu bunlar.

CS falan oynamıyorum fakat ondan daha da ağır olan oyunları oynuyorum internet gereksinimi isteyen oyunlar daha çok sorun yaşamadım ben. Normal Windows ile format atıyorsunuz atlas OS'un yazılımı var oradan çalıştırıyorsunuz kendisi atlas adı altında ki yaptıkları Tweak'leri ayarları falan yapıyor sistem hızlanıyor. Ben beğendim güzel performans veriyor. Bu tarz konularda ki tüm ayarları yapmıştım formattan önce hiçbiri işe yaramıyordu dün format atıp Atlas'a geçtim memnun etti beni. Eskiden ISO oluyordu indirip format atıyorduk artık o da değişti şimdi dediğim yazılım ile hazır ayar dosyası oluyor o hallediyor hepsini. ISO eskide kaldı artık şimdi tüm Custom ISO hazırlayanlar bu yöntem ile çalışma yapıyor.

Çok teşekkür ederim değerli bilgilerinizi bana sunduğunuz için.

Hocam benim emektar Monster T7 V19.3 laptopumun işlemcisi 95 99 derecelerde çalıştığından CPU sorunlarını çözemem büyük ihtimalle değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…