Oyun performansı olarak Windows 10 vs 11

Batın69

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Şu an Windows 10 kullanıyorum. Windows 11 geçmek istiyorum. Oyun performansı olarak çok etkiliyor mu? Onu merak ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çekirdekleri bile aynı, güncel sürümlerde fark olmaması gerek. Tabii Hibrit bir Intel işlemci kullanıyorsanız tam tersi artış yaşayabilirsiniz. Bazen istisnai durumlar yaşanıyor fakat onların direkt olarak Windows sürümü ile alakalı olduğunu düşünmüyorum şahsen.

Etkilemiyor normalde yine %3-%4 bir fark vardı ilk win 11 çıktığında sonra güncelleme gele gele aynı oldu performansları, şuanda hatta windows 10 daha iyi diyebilirim.

Merhaba. Şu an Windows 10 kullanıyorum. Windows 11 geçmek istiyorum. Oyun performansı olarak çok etkiliyor mu? Onu merak ettim.
Fark ediyor mu bilmiyorum fakat Windows 10 büyük bir ihtimal 1-2 fps daha iyidir. Çünkü windows 11 windows 10'un tema eklenmiş versiyonundan başka bir şey değil.

Windows 11'de yeni özellikler olduğu için hissedemeyeceğiniz bir performans düşüşü yaşatır(%1-3) değer mi? Değer.

Hatta bir ara windows 11'i ifşalamıştım neredeyse. Kayıt düzenleyicisinden bir komut yazdığın anda windows 10 görev çubuğuna dönüyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hatta bir ara windows 11'i ifşalamıştım neredeyse. Kayıt düzenleyicisinden bir komut yazdığın anda windows 10 görev çubuğuna dönüyordu.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O ilk çıktığı anlardı şimdi dene bakalım. Olacak mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı