Sisteme göre değişir yazın özellikleri.Merhaba. Şu an Windows 10 kullanıyorum. Windows 11 geçmek istiyorum. Oyun performansı olarak çok etkiliyor mu? Onu merak ettim.
Fark ediyor mu bilmiyorum fakat Windows 10 büyük bir ihtimal 1-2 fps daha iyidir. Çünkü windows 11 windows 10'un tema eklenmiş versiyonundan başka bir şey değil.Merhaba. Şu an Windows 10 kullanıyorum. Windows 11 geçmek istiyorum. Oyun performansı olarak çok etkiliyor mu? Onu merak ettim.
Hatta bir ara windows 11'i ifşalamıştım neredeyse. Kayıt düzenleyicisinden bir komut yazdığın anda windows 10 görev çubuğuna dönüyordu.Merhaba. Şu an Windows 10 kullanıyorum. Windows 11 geçmek istiyorum. Oyun performansı olarak çok etkiliyor mu? Onu merak ettim.
Hatta bir ara windows 11'i ifşalamıştım neredeyse. Kayıt düzenleyicisinden bir komut yazdığın anda windows 10 görev çubuğuna dönüyordu.
Stabil sürümde de aynısı oluyordu. Bunları görünce midem bulandı ve bıraktım. Windows 10'a geçtim.O ilk çıktığı anlardı şimdi dene bakalım. Olacak mı?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.