Oyun performansını artırmak için Magisk modülü önerisi

Cihaz redwood- POCO X5 Pro 5G.

Xiaomi. EU ROM kullanıyorum fakat saf Android daha iyi oluyor PUBG oyununda 90FPS kilidini acabildigi icin. Su anki ROM'umda bunu acabilmem mumkun mudur? Bu ROM'un oyun performansindan memnunum. crDroid gibi bir ROM'da 90FPS açabiliyorum. Yeri gelince cok lazim oluyor. Bir de crDroid için oyun performansini nasıl artirabilirim? Magisk modulu falan onerirseniz iyi olur.

Debloat kısmını atlıyorum. Stok androidin performansını artırmam lazım.

@Heribert Yavuz hocam o renkli profilini hatırlıyordum fakat adını hatırlamıyordum. Attığını deneyeceğim. Teşekkürler.

Lanet MIUI recovery işime yaramadı ve kurduğum twrp/orangefox da işime yaramadı. Gidip Android 14 crDroid atacağım recovery ile beraber. Sonra kernel ve root atar işime bakarım.

Peki önerdiğiniz sağlam bir kernel var mıdır oyun performansını artırmak adına?

Son düzenleme:
Debloat kısmını atlıyorum. Stok Android'in performansını artırmam lazım.

@Heribert Yavuz hocam o renkli profilini hatırlıyordum fakat adını hatırlamıyordum. Attığını deneyeceğim. Teşekkürler.

Lanet MIUI recovery işime yaramadı ve kurduğum twrp/orangefox da işime yaramadı. Gidip Android 14 crDroid atacağım recovery ile beraber. Sonra kernel ve root atar işime bakarım.

Peki önerdiğiniz sağlam bir kernel var mıdır oyun performansını artırmak adına?

TWRP çalışmadıysa mi firm e gir modelini yaz dosyalar kısmında cihaza uygun TWRP BAT dosyası oluyor orada dediklerini yap TWRP atarsın rahatça. TWRP kalıcı olmuyorsa Magisk'i TWRP'den flashla kalıcı olur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı