Oyun programlamak kolay mı?

Ahmet923

Picopat
Daha fazla  
Oyun yapacağım oyunu #c ile yapacağım. Yaptıktan sonra nasıl reklam veririm nasıl tutar nasıl oynatırım nereden indirirler ve oyun motoru ne olmalı?

Oyun yapacağım. Oyunu C# ile yapacağım. Yaptıktan sonra nasıl reklam veririm? Nasıl tutar? Nasıl oynatırım? Nereden indirirler? Ve oyun motoru ne olmalı?
Sosyal medyada reklam veya YouTube'da kanallara sponsorluk verebilirsiniz. Tutması sizin hedef kitlenizi iyi tanımanızla alakalı. Steam ve itch'de paylaşırsanız kolayca indirilip oynanabilir. C# ile kodlanacaksa Unity ya da Godot olması lazım ama bu durumda Unity daha iyi olur.

Linux desteğini de unutmayın. 😁

Oyun yapacağım oyunu #c ile yapacağım. Yaptıktan sonra nasıl reklam veririm nasıl tutar nasıl oynatırım nereden indirirler ve oyun motoru ne olmalı?

Şimdi şöyle bunu yapan yapay zekalar var. Onlarda istediğini yazıyorsun o sana yapıyor. Eğer yapay zeka istemiyorsan hazır assetlerle Unreal Engine'de istediğin oyunu yapabilirsin. He farklı oyun motorlarında kendi assetlerinle oyun yapacaksan işte o iş zor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi şöyle bunu yapan yapay zekalar var. Onlarda istediğini yazıyorsun o sana yapıyor. Eğer yapay zeka istemiyorsan hazır assetlerle Unreal Engine'de istediğin oyunu yapabilirsin. He farklı oyun motorlarında kendi assetlerinle oyun yapacaksan işte o iş zor.
Daha önce hiç oyun geliştirmeyi denediniz mi merak ettim. Çünkü hayatımda daha saçma bir fikir duymamıştım.

Oyun geliştirmede C# kullanacaksanız Godot veya Unity kullanabilirsiniz. En başlarda basit projelerle başlayın, kendinize bir şeyler kattıktan sonra beğendiğiniz bir oyunu kendinizi geliştirme amaçlı yapmayı deneyebilirsiniz. Oyunun tutması işi ise önce oyuna bağlı sonra ise size. Itch.io üzerinden bedava bir şekilde paylaşabilirsiniz.

@The User 0 gayet güzel açıklamış aslında çok tekrar etmiş gibi oldum. Kolay gelsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı