pabos Centipat Katılım 22 Şubat 2024 Mesajlar 151 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 10 Pro Intel Core i3-3110M CPU @ 2.40GHz 2.40 GHz RAM 8 GB Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #91 yahya_1223 dedi: Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Dead Space 2 oyununu daha önce duymuştum ama hiç oynamadım, öneriniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... sabırsızlıkla oyunu bekliyorum.
yahya_1223 dedi: Öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim hocam. Dead Space 2 oyununu daha önce duymuştum ama hiç oynamadım, öneriniz için teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... sabırsızlıkla oyunu bekliyorum.
yahya_1223 Hectopat Katılım 9 Haziran 2022 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Depth of Space'in Geliştiricisi :) Bugün 09:21 #92 pabos dedi: sabırsızlıkla oyunu bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam Hocalarım oyunun oynanış ekran UI'ini bu şekilde güncelledim. Ayrıca Pause Menu ekranını da ekledim. Sizce nasıl duruyor? Eğer tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz. Dosya Ekleri depthofspaceekrangoruntusu.png 849,6 KB · Görüntüleme: 27 pausemenuu.png 696,4 KB · Görüntüleme: 26 Son düzenleme: Cumartesi 23:39
pabos dedi: sabırsızlıkla oyunu bekliyorum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim hocam Hocalarım oyunun oynanış ekran UI'ini bu şekilde güncelledim. Ayrıca Pause Menu ekranını da ekledim. Sizce nasıl duruyor? Eğer tavsiyeniz varsa yazabilirsiniz.