Oyun servisleri arasında fark var mı?

Fallout oyunları Steam üzerinde de indirimde oradan almanızı öneririm.

New Vegas'ı 65 ₺ paketini almanızı öneririm.

Ben 4. oyunu pek sevmiyorum ama GOTY paketi alınabilir.

Bu yama işinde oyun firması izin verirse oluyor ve çoğu vermiyor. Verse bile saçma sapan uğraşlara giriyorsunuz ve çoğunlukla modların doğru çalışmama gibi sorunları oluyor.

Hocam normalde 3 oyunu da Steam'den alacaktım fakat arada 50 TL fark olunca Store'dan almak mantıklı geldi. Sizce 50 TL pahalı da olsa Steam'den mi alayım?

Steam üzerinden alın. Bence o farka değer. Bazı modlarda exe atmanız falan gerekebiliyor. Store bu dosyaların çalışmasını önleyebilir. Spesifik olarak oyun dosyalarını değiştirmeye izin verse de çok katı olduğunu söyleyebilirim.

Kesin bir modda sorun yaşarsınız. Bu oyunlar bir de dönüp tekrar oynayabileceğiniz veya topluluğun bir oyun kadar detaylı modları olan oyunlar. Yani sizi kısıtlamayan bir platform lazım.

Hocam kusura bakma tam anlamadım da, oyunun boyutunda derken neyi kastettiniz?

1698231003476.png

1698231065297.png

Steam üzerinden alın. Bence o farka değer. Bazı modlarda exe atmanız falan gerekebiliyor. Store bu dosyaların çalışmasını önleyebilir. Spesifik olarak oyun dosyalarını değiştirmeye izin verse de çok katı olduğunu söyleyebilirim.

Kesin bir modda sorun yaşarsınız. Bu oyunlar bir de dönüp tekrar oynayabileceğiniz veya topluluğun bir oyun kadar detaylı modları olan oyunlar. Yani sizi kısıtlamayan bir platform lazım.

Tamamdır hocam. İlgilendiğin için çok teşekkür ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı