Oyun sırasında bilgisayarın donması ve pixelleşmesi

Makaleler
2
Yer
Ankara
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
i5 12400F,RTX 4060,2x8 16 GB Ram
Meslek
Halkla İlişkiler
Bilgisayarı aldığımdan beri bu sorunu yaşıyorum. Hala çözemedim.

Resmi aşağıya yükleyemedim o yüzden buraya atıyorum.
1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ekran kartınızda sorun olabilir monitörde sorun olabilir tam olarak açıklamamışsınız sorunu. Monitör ve ekran kartını başka bir bilgisayarda test edin derim. Ekran kartı sürücülerini güncel tuttuğunuzdan emin olun.

Her oyunda aynı evet. Mesela Bu hatayla en çok sürücüyü güncellediğimde karşılaşıyorum. Örneğin dün sürücüyü güncellememiştim sıkıntı yoktu. Ekran kartına güncelleme gelmiş onu güncelledim bu hatayı aldım Battlefield 4'de. Daha sonra bugün bilgisayarı açtım Windows bu uyarıyı verdi. Buna bastıktan sonra bu Windows sürücüyü onarması için yeniden başlatması gerek vb. bir şey söylüyor. Yapıyorum ve sanki hiç hata yokmuş gibi oynuyorum. Ama sürücüyü yeni güncellediğimde ya da bilgisayara yeni format atıldığında bu sorunla karşılaşıyorum. Acaba ekran kartı mı bozuk yoksa HDD çok eski ondan olabilir mi ?
tec.png tec2.png

Yanlış bir sürücü de yok sürücülerin hepsi doğru kurulu.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı