EA App Oyun Steam'e aktarılabilir mi?

SERVETR

Hectopat
Yer
Kütahya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS ROG STRİX RX6650XT
XPG 16GB RAM
AMD R5 5500
ASUS A520M-K
KİOXRA NVME M.2
XPG LANDER 500 650W +80 PLUS
Meslek
Öğrenci
EA App'ten Battlefield 1 indimiştim şu an Steam'den satın alacağım oyunu Steam'den indirmeden direkt Steam'ın common klasörüne atsam işe yarar mı?

EA App'ten Battlefield 1 indimiştim şu an Steam'den satın alacağım oyunu Steam'den indirmeden direkt Steam'ın common klasörüne atsam işe yarar mı?
Evet, işe yarayabiliyor ama aktardıktan sonra "Exe" veya diğer EA dosyalarının hepsini silin, sadece büyük GB'li dosyaları silmeyin. Diğer tüm küçük dosyaları silin ve "Dosyaları doğrula" yapın. Ozaman Steam için gerekli dosyaları indirecek ve oyun açılacak.
Tabi dediğim gibi oyunun sadece EA App ile alakalı ve EXE'si gibi basit dosyalar.

Jedi Survivor için tam tersini yapmıştım, EA App baya yormuştu. Her seferinde "bu bir steam oyunu" uyarısı veriyordu.

Evet, işe yarayabiliyor ama aktardıktan sonra "EXE" veya diğer EA dosyalarının hepsini silin, sadece büyük GB'li dosyaları silmeyin. Diğer tüm küçük dosyaları silin ve "dosyaları doğrula" yapın. O zaman Steam için gerekli dosyaları indirecek ve oyun açılacak.
Tabii dediğim gibi oyunun sadece EA App ile alakalı ve EXE'si gibi basit dosyalar.

Jedi survivor için tam tersini yapmıştım, EA App bayağı yormuştu. Her seferinde "bu bir Steam oyunu" uyarısı veriyordu.

Deneyeyim madem oyunu alıp teşekkürler.

Yapamazsınız hocam Steam DLL olmadığı için işe yaramaz.

Oyunu taşıdıktan sonra dosya doğrulama yapsam belki işe yarar hocam.

Oyunu Steam common klasörüne atıp Steam'den indirmeyi başlatınca otomatik doğruladı ve 2 3 GB bir şey indirdi sorun çözüldü arkadaşlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı