Oyun tavsiyesi

Bende de aynı sistem var 16 GB RAM var ekstra olarak, oynarsınız ama 10-15 FPS ile zevk alacağınızı düşünmüyorum.

Sisteminde 8+8 şeklinde mi RAM yoksa 8+16 şeklinde mi ben baktım internetten maksimum RAM sınırı olarak 16 yazıyor. ( Benim modelim olarak ) Anlamadığım kısım takılan mı maksimum 16 olmalı yoksa toplam 8+8 şeklinde mi 16 olmalı? Bu konu hakkında bir bilgin var mı acaba?

Sisteminde 8+8 şeklinde mi RAM yoksa 8+16 şeklinde mi ben baktım internetten maksimum RAM sınırı olarak 16 yazıyor. ( benim modelim olarak ) anlamadığım kısım takılan mı maksimum 16 olmalı yoksa toplam 8+8 şeklinde mi 16 olmalı? Bu konu hakkında bir bilgin var mı acaba?

İzin verilenden fazla RAM takarsan bir işe yaramaz diye biliyorum, emin değilim. Bana da 8 GB olarak geldi bilgisayarım, sonra 8 GB RAM satın aldım internetten 8+8 16 GB olmuş oldu.
8+8 olması daha iyi olur performans açısından.

@hayl0s

Sistemi aşağı yazıyorum hepsi yüksek alan kaplayan oyunlar olduğu için indirdikten sonra pişman olmak istemiyorum. Görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Sistem:
AMD Ryzen 7 3700U.
Radeon Vega Mobile GFX 2.30 GHz.
Onboard 8 GB RAM.
512 GB SSD.

Oyunlar:
GTA 5
Watch Dogs 2
Control
Nioh

( Ek olarak tavsiye verebilirsiniz )

GTA 4 copmlete Edition

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı